Aeroflot, 50. yılını İstanbul'da kutladı

Aeroflot, 50. yılı dolayısıyla İstanbul'da bir resepsiyon verdi.

İSTANBUL- Rus havayolu şirketi Aeroflot, Sovyetler Birliği ile Türkiye arasında imzalanan karşılıklı havayolu seferleri düzenlenmesine ilişkin anlaşmanın 50. yılı dolayısıyla İstanbul'da bir resepsiyon verdi.

Resepsiyona katılan Rusya'nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Podyelışev, "Bu önemli tarih, sadece Rusya'nın en eski havayolu şirketi için değil, Türk-Rus ilişkilerinin tarihi açısından da değerli. Aeroflot'un 1967 yılında İstanbul ve Ankara'ya ilk seferlerine başlaması, o dönemki ikili ilişkilerde yaşanan canlanmanın devamı oldu. Sovyetler Birliği ve Türkiye yönetimleri arasında sözleşmeler hayata geçirildi, siyasi, sosyo-ekonomik ve kültürel alanlarda önemli anlaşmalar imzalandı" dedi.

GOLUB: TÜRK PAZARINDA BÜYÜMEK İSTİYORUZ

Aeroflot Sözcüsü Anatoliy Golub da, bu yıl 95. kuruluş yıldönümünü kutlayan Aeroflot'un dünyanın en eski havayolu şirketlerinden biri olduğunu belirtti.
Uçaklarının yaş ortalaması 6 olan Aeroflot'un dünyanın en genç havayolu şirketlerinden biri olduğunu da kaydeden Golub, Türk pazarındaki faaliyetleri artırma hedefinde olduklarını vurguladı.
 

Manşetler

Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Milyarderler kulübü büyüyor!
Michelin Yıldızlı restoran sayısı 17'ye yükseldi!