Adonis.com 180 ülke turizminde

Adonis.com Başkanı Tamer Çiçek: Sadece Türkiye değil, dünyanın 180 ülkesinin turizmcilerine hizmet eden bir yapı oluşturduk.

STANBUL-Son yılların yıldızı parlayan seyahat acentesi Adonis.com, Dubai operasyonu için güçlü bir ekip kurdu. Dubau Ofisi’nin başına Salih Gözcü geldikten sonra Ortadoğu Pazarı için yenilikleri sürdürdüklerini belirten Adonis.com Başkanı Tamer Çiçek “Sadece Türkiye değil, dünyanın 180 ülkesinin turizmcilerine hizmet eden bir özel yazılım ile yapı oluşturduk. Adoris.com'un online ortamında dünya turizmcilerini B2B olarak buluşturuyoruz. İstanbul'da merkez ofisimizde ve Dubai ofisimizde Arapça ve Türkçe başta olmak üzere, İngilizce, Rusça, Fransızca, Yunanca, Almanca, Hintçe, Urdu ve Azerbaycan dillerinde hizmet veren elemanlar bulunuyor” dedi.





Adonis.com’un yeni takım arkadaşları ile yeni sezona hazır olduğunu belirten Dubai Temsilcisi Salih Gözcü “Özel operasyonlar düzenliyoruz. Hedefimiz tüm Körfez ülkeleri, Ortadoğu, Kuzey Afrika pazarında daha güçlenmektir. İlerideki hedefimizde Uzakdoğu yer alıyor” şeklinde konuştu.

 

Manşetler

Eskişehir'de turistleri çekecek 50 milyonluk yeni proje!
Türk turizmi Hami Fidanoğlu’nu kaybetti
Dört ayak üzerinde yürüyen Türk aile dünyayı şaşırttı!
Yunanistan ile 'Pozitif Gündem' toplantısı İstanbul’da yapılacak
Elite World Otelleri, Genel Müdürleri ‘Ortak Akıl’da buluştu
Deniz kaplumbağası “Tuba”dan 3 aydır sinyal yok
adonis.com, Antalya ile Fas turizmini buluşturdu
Yazlıkçıya ‘turizm belgesi’ şartı
İzmir’in en çok göç alan ilçesi, akın akın emekli geliyor
AB Adalet Divanı'ndan Türklere vatandaşlık konusunda karar