ABU DHABI – Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai’nin başlattığı harekete uyan emirlikler turizm ve finans konularında gelişmeyi hedeflediler. Dubai’den sonra turizm ve finans konularına en büyük yatırımı yapan Abu Dhabi Emirliği turizmde güçlenebilmek için Ağırlama Elçileri adı altında turizm ordusu kurdu. Emirlik, Ağırlama Elçileri’nin eğitimi için çeşitli toplantılar düzenlemeye başladı.
Bu amaçla Abu Dhabi Emirliğinde turizmi geliştirmek için Kültür ve Turizm Departmanı tarafından “Ağırlama Elçileri Forumu” düzenlendi. Abu Dabi'deki ilk Emirati Otelcilik Elçileri Forumu'nda 80'den fazla Emirlik turizm profesyoneli yer aldı.
Emirlik Ağırlama Elçileri Forumu, tanıtım ve eğitim için ağ oluşturmayı, turizmde içgörü alışverişini geliştirmek için eğitim amaçlı yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı - Abu Dabi (DCT Abu Dabi) tarafından düzenlenen etkinlik, turizm sektöründeki BAE vatandaşlarını birbirine bağlayan ve güçlendiren yeni bir platform olarak görev yapıyor.
Manşetler
Yunanistan Türk turistleri kış turizmi için çağırıyor
TTM 2026, turizm profesyonellerini buluşturuyor
Türkiye’nin En Gözde Kaplıca Merkezleri
Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası dünyaya yayınlanıyor
Hataylı çocuklara Karadeniz'de unutulmaz kar tatili
Çeşme rezidans çöplüğüne döndü!
Noel Baba Kilisesi'ni 178 bin Hristiyan ziyaret etti
Manavgat 22 milyar 38 milyon lira vergi ile 52 ili geride bıraktı!
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!