9. Bodrum Türk Filmleri Haftası ödülleri verildi

Ege’nin en keyifli etkinlikleri arasında yer alan “Bodrum Türk Filmleri Haftası”, 20-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor

BODRUM- 9. Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda kazananlara ödülleri Bodrum İskele Meydan’ında törenle verildi. Sisay Başarı Ödül’ü Ali Sunal, İlker Ayrık, Murat Cemcir, Ahmet Kural ve Onur Atilla’ya, Sisay Onur Ödülü Birol Güven ile Mustafa Uslu’ya, Sisay BasIn Özel Ödülü Ali Eyüboğlu’na, Sisay Emek Ödülü Hakan Bilgin’e ve Sisay Genç Yetenek Ödülü ise Hayat Van Eck’a verildi.



Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ile Bodrum Sinema ve Kültür Derneği, Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ile Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından düzenlenen törenin sunuculuğunu Hakan Bilgin yaptı.



Geceye Gani Müjde’nin söyleşileri tat katarken, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Kos Belediye Başkanı Magazin Gazetecileri Derneği (MGD), Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY), SİSAY Emek Ödülü alan isimler, Naim, Dijital Esaret, Hareket Sekiz, Baba Parası ile Kosova filmlerinin oyuncuları, çok sayıda yönetmen, yapımcılar ve basın mensubu katıldı.




Her yıl ve Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası’nda buluşturan Ege’nin en keyifli etkinlikleri arasında yer alan “Bodrum Türk Filmleri Haftası”, bu yıl 20-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor.









 

Manşetler

THY'den dev işbirliği
Hilton bu yaz Akdeniz'de 10 muhteşem tatil köyü açıyor  
Havayolu şirketlerinden maliyetleri azaltma planı
Bakan Ersoy: Turizmde 2024 hedefi, 60 milyar dolar gelir
Skål İstanbul, 23 Nisan ve Dünya Skal Günü’nü kutladı
Bakan Ersoy: Mahkeme Booking.com'a yasağı kaldırdı
Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Formula 1 başlıyor
CHP lideri Özgür Özel, 1 Mayıs’ta Taksim’e yürüyecek
Valilik 1 Mayıs’ta İstanbul’u ‘kilitledi’
Milliyet ücreti’ alan Limak Lara Hotel’e 54 bin TL ceza kesildi