58 kilometrelik Patara Granfondo Bisiklet Yarışı tamamlandı

Antalya ile Muğla arasında bu yıl ikincisi düzenlenen "Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yarışı" tamamlandı.

ANTALYA -  Antalya ile  Muğla arasında bu yıl ikincisi düzenlenen "Uluslararası Patara Granfondo  Bisiklet Yarışı" tamamlandı. Seydikemer ilçesindeki UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Letoon Antik Kenti önünde başlayan yarışa, 15 ülkeden 150 sporcu katıldı. Yarışçıların kıyasıya mücadele ettiği 58 kilometrelik etap, ilçe merkezinde sona erdi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bisiklet yarışlarının ilçe tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti.

İl Gençlik ve  Spor Müdürü Ömer İlman ise faaliyetin bölge ve kültürün tanıtılmasına katkı sağladığına dikkat çekerek farklı sportif etkinliklerin de Muğla'da yapılmaya devam edeceğini ifade etti. Seydikemer Belediyesi önünde düzenlenen ödül törenine, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, ilçe protokolü ve sporcular ile yakınları katıldı.

Yarışta erkekler genel klasmanda Yevhen Fılın birinci, Umut Göz ikinci, Erkan Güngör üçüncü oldu. Kadınlar genel klasmanda ise birinciliği Ekin Ereke, ikinciliği Buse Yücel, üçüncülüğü Selda Nepton kazandı. -

Manşetler

Taş Tepeler’de yeni bulgular Neolitik Döneme ışık tutuyor
Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek