"40. Boğaziçi Rallisi" başlıyor

Otomobil sporlarında, "40. Boğaziçi Rallisi" İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan start alacak.

İSTANBUL -Otomobil sporlarında, "40. Boğaziçi Rallisi" İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan start alacak. İstanbul ve Kocaeli'nde 3 gün sürecek ralli için 12'si yabancı olmak üzere, toplam 55 otomobil kaydettirildi. Avrupa Ralli Şampiyonası'na kayıtlı olan 9 sürücünün de start alacağı rallinin listesinde ayrıca 9 tane de "S2000" otomobili var.
Türkiye'nin en eski uluslararası motorsporu organizasyonu olan ve bu yıl 40. yılı kutlanan Boğaziçi Rallisi'nin güzergahı yine İstanbul'un Anadolu yakası ile Kocaeli'ndeki hızlı ve düzgün zeminli toprak etaplardan oluşuyor. Bu yılki yarış, Avrupa Ralli Şampiyonası ile birlikte Türkiye Ralli Şampiyonası'na da puan verecek. Ayrıca, yarış içerisinde Historic Rally Şampiyonası ile mahalli klasman bölümleri de koşulacak.
Bu yılki yeniliklerden birisi, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'nın yarışa ev sahipliği yapması. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gerçekleşecek etkinlikte ISG Airport Hotel konaklama ve ralli merkezi olarak hizmet verecek. Otel 3-5 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlik boyunca sporcuları, takım personellerini ve yarış meraklılarını ağırlayacak.
40. Boğaziçi Rallisi yarın Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı 'ndan saat 16.00'da start olacak. Cuma günü geçilecek 4 etaplık bölümün ardından, ekipler zaferi kazanmak için cumartesi-pazar günleri İstanbul ile Kocaeli'nin toprak etaplarına yönelecek.

Manşetler

Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”