350 bisikletçi, 800 yıllık anıt çınarın altında Germencik'te buluştu

zmir ve Aydın’dan yaklaşık 350 bisikletçi, geleneksel olarak düzenledikleri etkinlik kapsamında Germencik ilçesine bağlı Selatin Mahallesi'ndeki 800 yıllık anıt çınar ağacının altında bir araya geldi.

GERMENCİK- İzmir ve Aydın’dan yaklaşık 350 bisikletçi, geleneksel olarak düzenledikleri etkinlik kapsamında Germencik ilçesine bağlı Selatin Mahallesi'ndeki 800 yıllık anıt çınar ağacının altında bir araya geldi.
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında düzenlenen yarışta dereceye girenlere hediye ve plaket verildi. Öndeş, burada yaptığı konuşmada, organizasyona katılanlara teşekkür etti. Efes Bisiklet Topluluğundan Onur Pınar, 7 yıldır bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Buradaki amaç 800 yıllık anıt çınarın altında buluşmak. Geleneksel olarak da menümüz, kuru fasulye, pilav, tatlı bu şekilde yıllardır sürüyor. Yaklaşık 350 kişi birleşiyoruz. Bu konuda Germencik Belediye Başkanına ve personellerine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz ise 90 kişilik bir grupla, Aydın ve ilçelerinden buraya geldiklerini ifade ederek, etkinliği gelecek yıllarda da sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Manşetler

Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Milyarderler kulübü büyüyor!
Michelin Yıldızlı restoran sayısı 17'ye yükseldi!