3 Rus havayolu şirketi Kapadokya’ya uçacak

Rosaviatsiya’dan yapılan açıklamaya göre Kapadokya’ya direkt uçuş gerçekleştirme izni alan havayolu şirketleri S7, Red Wings ve Nordwind oldu.

MOSKOVA- Rusya Federal Havacılık Kurumu (Rosaviatsiya), 3 Rus havayolu şirketine Kapadokya’ya tarifeli seferler düzenlemek için izin verildiğini duyurdu.

Rosaviatsiya’dan yapılan açıklamaya göre Kapadokya’ya direkt uçuş gerçekleştirme izni alan havayolu şirketleri S7, Red Wings ve Nordwind oldu.

S7 ve Nordwind, Kapadokya’ya Moskova’dan uçacakken Red Wings ise Moskova, Krasnodar, Mineralnıye Vodı, Rostov-na-Donu ve Soçi kentlerinden direkt uçuşlar düzenleyecek.

Sputnik’in aktardığına göre bugün itibarıyla Rusya’dan Kapadokya’ya direkt uçuşlar bulunmuyor. Söz konusu 3 havayolu şirketinin Kapadokya seferlerine ne zaman başlayacağı bildirilmedi.

Şubat ortasında Rosaviatsiya’dan yapılan açıklamada, Rus havacılık otoritelerinin Rus havayolu şirketlerinin Türkiye uçuşları için yeni varış noktası olarak Kapadokya’yı seçtiklerini Türk meslektaşlarına bildirdiği belirtilmişti.

Şu anda Rus havayolları şirketleri, Rusya topraklarındaki herhangi bir noktadan Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, İstanbul, İzmir, Trabzon, Samsun ve Gazipaşa havalimanlarına uçuş gerçekleştirebiliyor.

Manşetler

Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu
Yunanistan'da "havlu isyanı" zafer kazandı
6 ülkeden 11 grupta 600 dansçı Side'de dans etti!
Kaş'ta turizm sezonu Yörük Göçü ile başladı!
ŞUTUDER’de Yeni Başkan Mehmet Kamil Türkmen oldu