3. Havalimanında uçaklardan önce bilet fiyatları uçtu

stanbul Yeni Havalimanı'ndan yapılacak THY'nin ilk uçuşuna katılarak bu tarihi ana tanıklık etmek isteyenler biletleri tüketti.

İSTANBUL- İstanbul Yeni Havalimanı'ndan yapılacak THY'nin ilk uçuşuna katılarak bu tarihi ana tanıklık etmek isteyenler biletleri tüketti. 31 Ekim tarihinde gerçekleşecek İstanbul-Ankara uçuşunda ise bilet fiyatlarının tavan fiyatı da geçtiği öğrenildi.

İstanbul'da yapımı devam eden yeni havalimanı, iki günlük taşınma sürecinin sonunda 31 Ekim saat 14:00'te ilk uçuşla operasyonlara başlayacak.

Türk Hava Yolları'nın iç hatlarda İstanbul-Ankara seferi ile başlayacak seferler, Atatürk Havalimanı çıkışlı olarak internetten ve çağrı merkezinden satışa devam ederken seferlere ilgi olağanüstü boyuta geldi.

THY'nin 31 Ekim Çarşamba günü öğleden sonra yapacağı İstanbul-Ankara seferlerine gösterilen ilgi bilet fiyatlarını da fırlattı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin saat 14.00'te yapılacağını açıkladığı İstanbul-Ankara seferi henüz tarifede görünmezken saat 12:30, 13:00, 15:00 ve 16:00'daki uçuşlarda biletlerin tükenmek üzere olduğu öğrenildi.

BİLETLER 372 TL'YE SATILIYOR

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre, satışı devam eden saat 12:30 seferinde sadece birkaç adet promosyon sınıfı bilet kaldığı ve o biletlerin de 192 TL'den satıldığı, saat 13:00, 15:00 ve 16:00'daki uçuşlarda ise promosyon bilet kalmadığı gibi diğer sınıflarda da sınırlı sayıda bilet kaldığı kaydedildi.

Kalan biletlerin halen tavan fiyat olan vergi dahil 352 TL'nin de üzerinde fiyatla 372 TL'den satışına devam edildiği belirtildi. Bilindiği gibi THY, 31 Ekim günü iç hatlarda ilk seferini Ankara'ya dış hatlarda ise ilk seferini Bakü ve KKTC'ye yapacak.

Manşetler

​​​​​​​Aileler mutfaklarını 'ev restoranı'na çeviriyorlar
Kızıllı, “palamut turizmi” için turistleri bekliyor
Side antik kentte yaşlı Almanlar için kültür turları başladı
Akseki'nin Çimili Keçi Peyniri Coğrafi İşaretli oldu
IIFF'nin bu yılki teması: “Sürdürülebilirlik"
Dünyanın en iyi 100 şehri içinde İstanbul yer aldı
Marsilya’da 1 Euro’ya gurme yemekler yiyebilirsiniz!
Turistik Tuz Ekspresi 10 bin ziyaretçiyi Çankırı’ya taşıdı
2026'da iş seyahatleri ve MICE nereye gidiyor?
Noel tatilinin gözdesi Antalya'ya Alman ve Rus akını