3 bin turist Bodrum’a akın etti

Bodrum ilçesine peş peşe yanaşan 2 yolcu gemisinden inen 3 bin 189 yolcu ile bin 456 gemi personelinin Bodrum’a gelmesi esnafın yüzünü güldürdü.

BODRUM- Muğla'nın Bodrum ilçesine peş peşe yanaşan 2 yolcu gemisinden inen 3 bin 189 yolcu ile bin 456 gemi personeli adeta şehre akın etti. Bodrum’daki turizm sezonunun bitmesine günler kala 4 bin 645 turistin Bodrum’a gelmesi esnafın yüzünü güldürdü. Gemi yanaşma iskelesine ardı ardına yanaşan 2 yolcu gemisinden inen turistler Bodrum çarşısını gezip tarihi ve kültürel yerleri tanıdı. Bol bol alışveriş yapan turistler denize girmeyi de ihmal etmedi.

İlk olarak Malta bayraklı 319 metre uzunluğundaki 'Celebrity Reflection' adlı yolcu gemisi Bodrum gemi yanaşma iskelesine demir atı. Ardından ise Bahama bayraklı 152 metre uzunluğundaki 'Voyager' adlı yolcu gemisi de iskeleye yanaştı.

Kuşadası'ndan Bodrum’a gelen 'Celebrity Reflection' adlı yolcu gemisinden İngiliz ve ABD uyruklu 2 bin 863 yolcu ve bin 236 gemi personeli indi. Ardından 'Voyager' adlı gemiden ise çoğu İngiliz 326 yolcu ve 220 personel indi.

'Celebrity Reflection' isimli yolcu gemisi bu gece Yunanistan'ın Girit Adası'na, 'Voyager' adlı geminin ise Rodos'a gideceği öğrenildi.

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?