1200 marka, 45 bin alıcıyla ZUCHEX 2024'te buluşacak

Tüyap Beylikdüzü’nde toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek 34. Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex’in hazırlıkları başladı

İSTANBUL  - Uluslararası ev ve mutfak eşyaları endüstrisine 2 milyar doların üzerinde ticaret hacmi yaratan Zuchex, 34. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Informa Markets tarafından, Züccaciyeciler Derneği ZÜCDER işbirliğinde düzenlenecek fuarda 1.200 marka, en özel koleksiyonlarını, en inovatif ürünlerini ve ilham verici tasarımlarını vitrine çıkaracak. Türkiye ile birlikte 150’den fazla ülkeden 45 bin profesyonelin ziyaret etmesi beklenen Zuchex 2024, yılsonuna kadar 7 milyar dolar ihracat hedefleyen sektöre, doğrudan dış ticaret katkısı sağlayacak.

Her yıl sektör ihracatına doğrudan ticaret katkısı sağlayan Zuchex’in hazırlıklarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Fuar Direktörü Funda Kunduz, “2023’teki Zuchex’e 1.264 marka katıldı. Boş stant alanı bulamadıkları için geçen yılki fuarı ziyaretçi olarak takip eden sektörün yeni oyuncularının bir çoğu, 2024 buluşmasında katılımcı olarak şimdiden yerlerini aldı.
Yapılan ticaret anlaşmaları, alınan siparişler ve sıcak satışlar sonucu fuarımızın sektör ticaretine ortalama katkısı 2 milyar doların üzerinde. 19 - 22 Eylül 2024 tarihlerindeki 34’üncü Zuchex, dünyanın en büyük fuar organizatörü Informa Markets’in küresel gücünü de arkasına alarak, sektörümüzle birlikte yeni başarı hikayeleri yazacak” dedi.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı