• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Sertip Akşahin: Güneydoğu hakettiği değere kavuşuyor

Sertip Akşahin: Güneydoğu hakettiği değere kavuşuyor
Müsiad Hizmetler Sektör Kurulu “Yerel yönetimlerin bölgesel kalkınmaya etkileri”ni 11-12 Ocak’ta Batman’da masaya yatırıyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
DİYARBAKIR / BATMAN - Türkiye’nin yıllardır en sancılı bölgelerinden olan Güneydoğu’nun yalnızlıktan kurtarılması için hükümet yeni yatırımlar yaparken Müsiad Hizmetler Sektör Kurulu “Yerel yönetimlerin bölgesel kalkınmaya etkileri”ni 11-12 Ocak’ta Batman’da masaya yatırıyor.

sertip-aksahin-002.jpg

SERTİP AKŞAHIN: BÖLGE TANITIMINA DESTEK HEDEFLEDİK

Müsiad Hizmetler Sektör Kurulu Başkanı Sertip Akşahin, Batman Şubesi Başkanı Suad Özdemir ev sahipliğinde Batman Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen toplantının bölgesel kalkınmaya destek olacağını belirterek “Türkiye’nin son dönemde turizmde yıldızı giderek parlayan Diyarbakır, Batman’ı Türkiye’nin gündemine taşımak istiyoruz. Bölge milletvekilleri, yöneticiler, akademisyenler ve konunun uzmanlarının katılacağı panelde sektörel sorunlar ve çözüm önerileri konuşulacak. Batman’ı yerel yönetimlerin işbirliğinde geleceğe hazırlamak istiyoruz” dedi.

KÜLTÜREL AĞIRLIKLI PROGRAM HAZIRLANDI
Sertip Akşahin, bölgenin paha biçilmez değerlere sahip olduğunu, bu nedenle programı kültürel ağırlıklı olarak hazırladıklarını belirterek Veysel Karani Camii’nde Cuma namazı ve Siirt Tillo’da öğrencisinin hocasına minnetini göstermek için yaptığı Güneş Hadisesi için İbrahim Hakkı Hazretleri Türbesi’ni ziyaretin bölgenin inanç turizminin tanıtımı olacağını söyledi.

YÖNETİCİLERİN AÇILIŞ KONUŞMALARI
Batman Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen “Yerel yönetimlerin bölgesel kalkınmaya etkileri” başlıklı panelin açılışını Müsiad Batman Şube Başkanı Suad Özdemir yapacak. Ardından Müsiad Hizmetler Sektör Kurulu Başkanı Sertip Akşahin, Müsiad Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay açılış konuşmalarına katılacak.

PANELE ÖNEMLİ KONUŞMACILAR KATILIYOR
Panelde ise Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ak Parti 24-26’ıncı Dönem Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim Halil Sugözü, eski futbolcu Tanju Çolak görüşlerini sunacak.
Panel sonrası ise Müsiad Batman Şubesinin Genel Kurulu yapılacak. Konuklar Müsiad Diyarbakır Şubesini ziyaret ederek istişare toplantısı yapacaklar.

sertip-aksahin-batman.jpeg

 

Bu haber toplam 4763 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.