• BIST 10918.51
  • Altın 5764.195
  • Dolar 42.5042
  • Euro 49.5641
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara -1 °C
  • Antalya 12 °C

Serdar Bilgili, hangi dağa 6 otel yapacak?

Serdar Bilgili, hangi dağa 6 otel yapacak?
Erzurum Konaklı'da hem otel hem de kayak merkezi projesine başlamış. Tesis bu kış sezonuna yetişir mi bilmiyoruz ama inşaatı hızla devam ediyormuş.

İSTANBUL- Serdar Bilgili tekstil, turizm, gayrimenkul sektöründe yatırımları bulunan Bilgili Holding'in patronu. Bilgili, turizm sektörünün de büyüklerinden olmakta kararlı görünüyor. Nitekim şehir ve deniz otellerinden sonra şimdi de dağ ve kayak otelleri yapıyormuş.

Serdar Bilgili, hangi dağa 6 otel yapacak?

Serdar Bilgili'yi kamuoyu daha çok Beşiktaş başkanı ve yöneticisi olarak hatırlar. Ancak Serdar Bilgili aynı zamanda tekstil, turizm, gayrimenkul sektöründe yatırımları bulunan Bilgili Holding'in patronu.
İkonik gayrimenkul projeleri ile öne çıkan Bilgili Holding, dünyanın dört bir yanında yatırımcılar aracılığıyla yaratıp yönettiği fonlar, dünyaca ünlü markalarla yaptığı ortaklık ve iş birlikleriyle ticari ofis ve perakendeden lüks konaklama, konut projeleri ve karma kullanımlı projelere kadar farklı varlıkları kapsayan geniş bir gayrimenkul portföyüne sahip.
Bilgili Holding'in birçok ikonik projede imzası bulunuyor. The Ritz-Carlton Residences İstanbul, Galataport, The Peninsula İstanbul, The Greenwich -New York, 711 Fifth Avenue – New York, The Fifth Miami Beach, A'jia Hotel, Mandarin Oriental Residences Beverly Hills, Soho House Istanbul başta olmak üzere 30'a yakın projede imzası var.

Serdar Bilgili: Galataport'tan çıktık, tamamını Doğuş'a devrettik

Serdar Bilgili bu projelerden bazılarını satıp çıktı. Geçen yıl Galataport'taki hisselerini (yüzde 19) Doğuş Holding'e satmıştı. Önemli projelere imza atan Bilgili Holding'te bir proje biterken başka projeler başlıyor. Bu sayfalarımızda Şile'deki yeni otel yatırımını yazmıştık.
Soho House'un işleteceği otelin bu yıl bitmeden açılması öngörülüyor. Bilgili, turizm sektörünün de büyüklerinden olmakta kararlı görünüyor. Nitekim şehir ve deniz otellerinden sonra şimdi de dağ ve kayak otelleri yapıyormuş.

ERZURUM KONAKLI'YA 6 OTEL
Erzurum Konaklı'da hem otel hem de kayak merkezi projesine başlamış. Tesis bu kış sezonuna yetişir mi bilmiyoruz ama inşaatı hızla devam ediyormuş.
Tabi Konaklı projesinde tek otel olmayacakmış. Öğrendiğimize göre Serdar Bilgili, Erzurum Konaklı Dağı'nın önemli bölümünü 49 yıllığına kiralamış. Bu bölgede altı otel yapacakmış.

AKARETLER'DE W HOTEL GİTTİ, DİVAN GELDİ
Yeri gelmişken Bilgili ile ilgili yeni bir bilgi daha aktaralım. Bilgili Holding'e ait İstanbul Akaretler'de bulunan rezidansların yanında bir de otel vardı. Burayı W Hotel işletiyordu. Öğrendiğimize göre W Otel kapanmış. Buranın işletmesini de Divan üstlenmiş. Yeni hali ile açılışı yakın zamanda yapılacakmış.

Kaynak: Para Dergisi
Bu haber toplam 1629 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.