• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

SeraPool'dan Metal Mozaik

SeraPool'dan Metal Mozaik
Havuz kaplama porselen ürünleriyle dikkat çeken SeraPool mekanlara estetik getiren paslanmaz çelik çok uzun ömürlü Metal Mozaikler sunuyor.

İSTANBUL- Havuz kaplama malzemelerinde porselen ürünleriyle elde ettiği büyük başarıların yanı sıra iç ve dış mekanlara yönelik kaplama malzemeleri ile de dikkat çeken SeraPool, yakaladığı kalite ve estetik çizgisini yeniliklerle sürdürüyor.




Porselende marka haline gelen SeraPool'un yenilikleri arasında şimdi çok şık bir seçenek daha var Metal Mozaikler! Mekanlara bambaşka estetik açılımlar getiren Metal Mozaikler, 304 paslanmaz çelik dayanımı ile çok uzun ömürlü bir malzeme. Banyolara, mutfaklara yepyeni bir dekorasyon seçeneği olarak giriyor, farklılık, ışıltı ve aydınlık getiriyor.
Metal Mozaiklerle farklı kombinasyonlar kurmak, yaratıcı fikirler hayata geçirip uygulamak mümkün.



Mutfak veya banyo gibi mekanlarda tüm alanlara kaplanabildiği gibi, diğer kaplama malzemelerinin arasında bordür olarak da kullanılabiliyor ve çok özel, çok orijinal görünümler oluşturuyor.
Milenyum çizgisini ifade eden ışıltısı ile farkını belli ediyor. Metal Mozaiklerin hem düz yüzey, hem Dafne adı verilen dokulu yüzey seçenekleri var. Bu doku seçenekleri, renk farklılıkları gibi farklı görünümlerin elde edilmesini sağlıyor.



Mekanlarda dekorasyona yeni bir boyut getiren Metal Mozaikler, 2.5x2.5cm, 2.5x5cm, 5x5cm ve 5x10cm ebatlarındaki seçeneklerle sunuluyor. Farklı ebat ve biçimler, kullanıcıların her ihtiyacına çözüm getiriyor.
Tüm bu ebat ve çeşit farklılıkları, Metal Mozaiklerin tek başlarına olduğu gibi birbirleriyle kombine edilerek kullanılmasını da mümkün kılıyor. Böylece tasarımcının hayal gücünü maksimum derecede özgür bırakan bir zenginlik ortaya çıkıyor.

Sürekli yenilikler geliştiren SeraPool'un en göz alıcı ürünlerinden olan Metal Mozaikler, denenmemişi denemek, orijinal bir atmosfer yaratmak, farklılığı hissetmek isteyenler için rüya gibi bir olanak.

www.serapool.com

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.