• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 18 °C

Sea Life ile okyanusu tekne ile keşfetmek imkanı

Sea Life ile okyanusu tekne ile keşfetmek imkanı
Sea Life, İstanbul ziyaretçilerine ‘Cam Tabanlı Keşif Teknesi’ ile su altı canlılarını tabanı cam keşif teknesi ile seyrettiriyor

İSTANBUL- Dünyanın 51 farklı noktasında 40 yılı aşkın bilgi birikimiyle hizmet veren akvaryum zinciri Sea Life’ın Türkiye’deki merkezi Sea Life İstanbul, misafirlerinin su altı dünyasını çok daha yakından tanımalarına olanak sağlayacak yepyeni bir deneyimi hayata geçirdi. Tüm Avrupa’da ilk ve tek olan ‘Cam Tabanlı Keşif Teknesi’ile Sea Life İstanbul ziyaretçileri artık su altı canlılarını tabanı cam kullanılarak tasarlanan keşif teknesi ile yukarıdan seyredecek.

sea-life,-istanbul.jpgUZMAN EKİP BİLGİ VERECEK
Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan ve İstanbul’un orta yerinde kocaman bir okyanusu keşfetme keyfini yaşatan Sea Life İstanbul, misafirlerini su altı dünyasını çok daha yakından görebilecekleri Cam Tabanlı Keşif Teknesi ile seyre davet ediyor. Su altı dünyasını eğlenerek keşfetmeyi sağlayacak, yepyeni bir deneyim sunan Cam Tabanlı Keşif Teknesi’nde ziyaretçiler, Avrupa’nın en büyük yeşil deniz kaplumbağası Iggy, Türkiye’nin en büyük iki köpek balığı Derin ve Crin, farklı türlerdeki düzinelerde köpek balığı ve vatoz üzerinde tekne ile gezebilecek ve su altı canlılarına çok daha yakın olabilecek. Arzu eden ziyaretçiler, beslenme eldivenlerini giyerek tüm bu canlıları besleme deneyimini yaşayabilecek; teknede bulunan uzman ekipten su altında gördükleri canlılar hakkında detaylı bilgi edinebilecekler.

sea-life,-istanbul-001.jpgSU ALTI CANLILARI FOTOĞRAFLANACAK
Sea Life İstanbul’da her gün 14:00-16:00 saatleri arasında, 4 sefer yapacak olan Cam Tabanlı Keşif Teknesi’nin seyir süresi 20 dakika olacak. Bu büyüleyici deneyimi daha da renklendirmek isteyenlere keşif turu boyunca korsan şapkası, korsan bandı gibi aksesuarlar da verilecek; su altı canlılarına sadece bir cam mesafesinde eğlenceli fotoğraflar çekmek ise ziyaretçilerin hayal gücüne kalacak.

sea-life,-istanbul-002.jpgAVRUPA SEA LİFE’LARDA TEK
Cam Tabanlı Keşif Teknesi biletleri, Sea Life İstanbul gişelerinden, eğlence merkezine giriş dahil kişi başı 129 TL’den satın alınabilecek. 5 yaşından küçüklerin katılamadığı, can yeleği giyme zorunluluğu bulunan, 6 kişi kapasiteli teknenin dünyadaki diğer iki örneği Sea Life Bangkok ile Sea Life Sydney’de bulunuyor. Sea Life İstanbul’daki Cam Tabanlı Keşif Teknesi, Avrupa’daki tüm Sea Life’lar içinde ilk ve tek olma özelliğini taşıyor.

sea-life,-istanbul-003.jpgSU ALTıNıN GIZEMLI DÜNYASıNA YOLCULUK

Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan ve İstanbul’un orta yerinde kocaman bir okyanusu keşfetmenin zevkini yaşatan Sea Life İstanbul, 83 metrelik Avrupa’nın en uzun okyanus tüneliyle ziyaretçilerini karşılıyor. Merkezde Avrupa’nın en kalabalık köpekbalığı ailesini, Avrupa akvaryumlarındaki en büyük yeşil deniz kaplumbağası olan Iggy’yi ve 15 binden fazla deniz canlısını görmek mümkün. Dünyada sadece iki Sea Life’ta bulunan, çocuk ziyaretçilerin aileleriyle birlikte kendi balıklarını boyayıp dijital denizde yüzdürdükleri “Dijital Akvaryum” ve çocukların uzman akvaristler eşliğinde deniz canlılarına güvenli bir şekilde dokunmasına izin veren kaya havuzları Sea Life İstanbul’da yapılabilecek diğer eğlenceli ve öğretici etkinlikler arasında yer alıyor.

sea-life,-istanbul-005.jpgMERLIN ENTERTAINMENTS HAKKıNDA

Merlin Entertainments; aileye yönelik eğlencede Avrupa'nın 1 numaralı ve dünyanın ikinci en büyük etkinlik alanı işletmecisidir. 25 ülkede ve 4 kıtada 130 eğlence merkezi, 20 otel ve 6 tatil köyü işleten Merlin Entertainments 28 binin üzerinde çalışanıyla yılda 67 milyonun üzerinde ziyaretçiye unutulmaz eğlence deneyimleri yaşatıyor. Merlin'in dünyadaki markaları arasında The London Eye, Madame Tussauds, Sea Life, Legoland, Legoland® Discovery Centre, Dreamworks Tours: Shrek’s Adventure, Dungeons, Gardaland, Alton Towers Resort, Warwick Castle, Thorpe Park Resort, Blackpool Tower, Heide Park Resort, Sidney Tower Eye ve Skywalk gibi pek çok eğlence merkezi yer alıyor.

Merlin Entertainments’ın Türkiye’deki markaları arasında ise Sea Life İstanbul, Madame Tussauds İstanbul ve Legoland® Discovery Center yer alıyor.

sea-life,-istanbul-004.jpg

Bu haber toplam 6295 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.