• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Şarabi'de kışa özel, tatlar

Şarabi'de kışa özel, tatlar
Beyoğlu'nun gözde mekanlarından Şarabi, Vişneli Ricotta ve Şaraplı Armut Tatlısı ile soğuk kış günlerine tadına doyulmaz bir sıcaklık katıyor

İSTANBUL- Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin gözde mekanı Şarabi, şarapla harikalar yaratıyor… Şarabi, Vişneli Ricotta ve Şaraplı Armut Tatlısı ile soğuk kış günlerine tadına doyulmaz bir sıcaklık katıyor…

Şarap ve tarçınınla pişirildikten sonra özel soslarla zenginleştirilen “Armut Tatlısı” dağ meyvalı şarapla, İtalyan Ricotta peyniri ve vişne ile hazırlanan “Vişneli Ricotta” ise peynirle servis ediliyor. Damaklarda tarifsiz bir lezzet bırakan tatlılar, muhteşem görüntüleri ile de oldukça dikkat çekiyor.

Tadına doyulmaz sohbetlere ev sahipliği yapan, soğuk kış günlerine sıcaklık katan Şarabi,  zengin şarap ve yemek mönüsünün yanısıra, eşsiz atmosferi ve kaliteli müzik gruplarıyla da keyif dolu anlar yaşatıyor.

Giriş, asma kat ve çok özel mahsen katı olmak üzere toplam üç kattan oluşan Şarabi’nin her katında, ayrı bir keyif sizleri bekliyor.

 



Çiçek Pasajı’nın girişinde yer alan Şarabi, akdeniz mutfağının en seçkin lezzetlerinden oluşan yemek menüsü ile dokuz yıldır İstiklal Caddesi’nde hizmet veriyor.

Şarabi; aynalar, kırmızı koltuklar ve renkli abajurlarla sıcak ve ışıltılı bir görünüme sahip mahsen katı, modern, rahat ve şık dekorasyonuyla ferahlık hissi veren asma kat ve giriş kat olmak üzere toplam üç kattan oluşuyor. Şarabi’de; Salı, Cuma ve Cumartesi geceleri canlı müzik yapan iki ayrı grup sahne alıyor. Salı geceleri Latin caz ağırlıklı müzik yapan Ferhat Öz Trio grubu Cuma ve Cumartesi gecelerinde yerini, sıcak ve kıpır kıpır Latin şarkıları, yerli ve yabancı pop müzik yapan Şaraband grubuna bırakıyor.

 

Şarabi   : İstiklal Caddesi No.174 Beyoğlu / 0212 244 46 09

 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.