• BIST 12444.21
  • Altın 6563.41
  • Dolar 49.1549
  • Euro 55.1001
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 21 °C

Samsun'da ücretsiz teleferik keyfi

Samsun'da ücretsiz teleferik keyfi
Samsun Turizmciler Derneği, gelen gruplara şehri tanıtmak amacıyla içinde teleferik turunun da yer aldığı ücretsiz hizmetler sunmaya başladı.

SAMSUN- Samsun Turizmciler Derneği, gelen gruplara şehri tanıtmak amacıyla içinde teleferik turunun da yer aldığı ücretsiz hizmetler sunmaya başladı.
Samsun Turizmciler Derneği"nden yapılan açıklamada, Samsun'u gezmeye gelen tüm acentelerin gruplarına, üstü açık otobüslerle Samsun'u 3 saatte gezebilecek bir programın ücretsiz olarak sunulduğu bildirildi.
Sunulan programa Teleferikle Amisos Tepesine çıkışın da dahil olduğu belirtilen açıklamada, gezinin Bandırma Vapuru"ndan başladığı belirtilerek şöyle deniyor:
“Sahil yolundan Sevgi Gölü, Sevgi Köprüsü, hayvanat Bahçesi, Tütün İskelesi, Prestij Yolu, Yabancılar çarşısı, Arkeoloji Müzesi ve Atatürk Heykeli, Gazi Müzesi, Amazon Vadisi, Teleferik'le Amisos Tümülüsleri Açık hava Müzesinde son buluyor."
Açıklamada bu programdan yararlanabilmek için daha önce derneğe başvuruda bulunarak rezervasyon yapılması gerektiğine işaret ediliyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.