ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi, "sakin şehir" unvanlı Perşembe ilçesindeki turizm yatırımlarını sürdürüyor. Hoynat Adası ve çevresinde, peyzaj ve seyir alanı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, ana yol ile seyir terası arasında kalan bölümü de sıcak asfaltla buluşturdu.
Eşsiz güzellikteki kumsalları, Yason Burnu Yarımadası ve Kilisesi ile Tepeli Karabatakların Türkiye’de yuva yaptığı tek yer olarak bilinen Hoynat Adası’nı içinde barındıran Perşembe ilçesindeki turizm yatırımları sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Hoynat Adası çevresini turizme açmak için başlattığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Adanın cazibesini artırmak üzere peyzaj ve seyir alanı projesini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yerli ve yabancı turistlerin otopark sorununu çözmek ve ana yolla seyir terası arasında kalan bölümü toz ve çamurdan kurtarmak için sıcak asfalt çalışması başlattı.
Şişman: “Ordu turizmine hayırlı olsun”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, beraberinde Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan ile birlikte, Hoynat Adası çevresinde incelemelerde bulundu. Sıcak asfalt çalışmasıyla birlikte Hoynat etrafındaki çalışmaların tamamlandığını belirten Şişman, “Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla, "kuş cenneti" olarak da bilinen Hoynat'ın karşısına ziyaretçiler için seyir noktası oluşturmak üzere peyzaj projesini hizmete sunmuştuk. Şimdi ise alanda araç güvenliğini oluşturabilmek adına binek araçlar ve tur otobüsleri için ana yolla seyir terası arasında kalan kısmı sıcak asfalta kavuşturduk. İlçe turizmine hayırlı olsun” dedi.
Tandoğan’dan Başkan Güler’e teşekkür
Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan da, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Genel Sekreter Yardımcımız Bülent Şişman ve Büyükşehir ekiplerimize teşekkür ediyorum. Hoynat Adası, ilimiz ve ilçe turizmi için çok önemli bir nokta. Çalışmalarla birlikte Ada çevresine yoğun bir ilgi oluştu. İlçemizde devam eden diğer turizm yatırımlarıyla birlikte, Ordu’nun önemli turizm merkezlerinden biri olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
‘Sakin şehir' Ordu'nun Perşembe'sine turizm dopingi

Hoynat Adası ve çevresinde, peyzaj ve seyir alanı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, ana yol ile seyir terası arasında kalan bölümü de sıcak asfaltla buluşturdu.
Kaynak: Hürriyet
Bu haber toplam 4953 defa okunmuştur
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




- 11:00 - Ayasofya'nın 'tarihi' restorasyonunda neler yapılacak?
- 10:00 - Zeytinlikler, ormanlar, meralar madene ve enerjiye açıldı
- 09:06 - Sardes ve Bin Tepeler Lidya Tümülüsleri UNESCO listesinde
- 13:00 - Altın Anahtar Otel Concierge Derneği’nde kayyum tehlikesi
- 12:00 - Socar'dan Türkiye'de satılık liman
- 11:00 - ABD vizelerine 250 dolar 'depozito' geliyor
- 10:00 - Elon Musk restoran açtı, robotlar hizmete başladı
- 09:00 - Türkiye’nin tanıtım filmlerini 2.2 milyar kişi izledi
- 01:35 - 700 yat kapasiteli Demre Marina açılıyor
- 01:21 - Çölde avangard yankı: Nukus’un sessiz çığlığı
- 01:16 - Bulgaristan, Türklere vize uygulamasını kolaylaştırdı
- 19:00 - Muğla'da yabancı turist sayısında yüzde 5 düşüş
- 18:00 - kruvaziyer, FITUR Cruises 2026'da buluşuyor
- 17:00 - Mussolini’yi dolandıran Türk dolandırıcı: Eyüplü Halit
- 16:00 - İnternet abonelik ücretine rekor zam
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.