• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Sabiha Gökçen'e uçak hangarı

Sabiha Gökçen'e uçak hangarı
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 15.600m2 alanda kurulan 46.800m2’lik MyTechnic Uçak Bakım Hangarı inşaatı kötü havaya rağmen sürüyor.

Hüseyin Yılmaz- sivilhavacilk.net


İSTANBUL- Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda 15.600m2 alanda  46.800m2’lik bölgenin en büyük hangarı  MyTechnic Uçak Bakım ve Revizyon Hangarı inşaatı kötü hava koşullarına rağmen sürüyor.



Gelecekte Türk ve dünya sivil havacılık sektöründe örnek kuruluş olacağı belirtilen Technic inşaat sürecinde yatırımını en kaliteli ve hiç bir masraftan kaçınmadan yapıyor. Uluslarası sivil havacılık standartlarına uygun olarak inşa edilen myTechnic hangarı betonarme ve çelik konstrüksiyon bileşimi yapısıyla, deprem isolatörleri sayesinde 9 şiddetindeki depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor.
Hangar içinde tüm yerleşimler iş akışının kolaylaştırılması ve bu yolla çalışma veriminin daha yüksek tutulabilmesi için belirlendi. Proje bu anlayış üzerine şekillendirildi.

myTechnic'in inşaat sonunda çevre düzenlemesiyle çevre dostu bir kuruluş olması planlandı. 
Son aşamaya gelinen ISO 9001, 14001, 18001, 27001 sertifikasyon çalışmaları EASA ve FAA sertifikasyon çalışmalarını birlikte yürütülüyor. İş, işçi, bilgi, çevre sağlığı ve güvenliği konularında gösterilen  hassasiyetle tesisin sektöre bir çok yenilik getirdiği görülüyor.
Sürekli gelişim anlayışının bir parçası olarak çalışanlar ileri yönetim modelleri ve tool’ları ile iletişim, takım çalışması gibi kişisel yetkinliklerini artıracak konularda eğitimler alıyor.



myTechnic bünyesinde çalışanlar arasında yalın yönetim (Lean Management) anlayışının kurum kültürü olarak yerleşmesi amacıyla
uygulamalı ve teorik eğitimler yapılıyor.  İngilizce ve havacılık İngilizcesi eğitimleri deneyimli eğitim kadrosuyla veriliyor.
myTechnic bakım ve revizyon hizmetinin yanısıra Part 21 ve Part 25 kapsamında tasarım ve üretim alanlarında da faaliyette bulunacak. Sivil havacılık yanında askeri havacılık ve genel havacılık sektöründe de yer almayı planlayara, alt yapı çalışmalarına başladı.


Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.