• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Ruslar, pandemi döneminde Antalya'da tatili sevdi

Ruslar, pandemi döneminde Antalya'da tatili sevdi
Ru Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Müdürü Natalia Baranov, Rus turistlerin yaşlı Almanlar gibi sonbahar ve kış döneminde Antalya'da tatil yapmayı sevdiğini söyledi.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
SIDE-MANAVGAT/ANTALYA - Alman yaşlı ve emekli Avrupalı turistlerin 10 Eylül sonrası Antalya'da sonbahar döneminde 20,30 ve 45 gün süren tatil talepleri pandemi nedeniyle durdu. Ancak Avrupalı yaşlı turistlerin boşluğunu genç ve orta yaş grubu Ruslar ile Polonyalı turistler doldurmaya devam ediyor.
Ru Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Müdürü Natalia Baranov, pandemi döneminde Rus turistlerin yaşlı Almanlar gibi sonbahar ve kış döneminde Antalya'da tatil yapmayı sevdiğini söyledi.

ruslar-ile-polonyali-turistler-.jpgahmet-boztas-003.jpgOTEL FİYATLARI UCUZ
Natalia Baranov, Rusların Türkiye'de yüzde 78'nin tatilini Antalya merkez, Kundu, Belek, Lara, Kemer, Alanya, Manavgat, Manavgat-Side'de yaptığını belirten Natalia Baranov, ''Maddi durumu iyi olan Ruslar Alanya'dan ev alarak yerleşirken. Antalya'nın sonbahar ve kış döneminde dünyada en fazla güneşli gün sayısının fazla olması nedeniyle Türk turizmcilerin '' ölü sezon'' dedikleri dönemde Ruslar tatil yapmayı sevdi. Kış döneminde Antalya bölgesinde otel fiyatları yaz dönemi fiyatlarına göre yarı yarıya ucuz. Oda fiyatları 20-25 Dolar. Bu fiyat İspanya'da 45 Dolar” dedi.

ruslar-ile-polonyali-turistler--001.jpgANTALYA VE MERSİN RUSLARIN TERCİHİ OLDU
Natalia Baranov, her Rus ölmeden Antalya'da tatil yapma hayali ile yaşadığını belirterek şunlanı anlattı: “Moskova'da St. Petersbug'ta üşüyen Ruslar Alanya Kleopatra Plajı, Side Plajı'nda denize girmeyi, Apollon Tapınağı'nda güneşlenmeyi hayal ediyorlar. Sonbahar ve kış döneminde Rusların tatil süreleri 8-10 gündür. Kişi başı tatil harcamaları 570 Doları bulur. Ruslar dünyada 24 ülkede tatile çıkıyor. Dünyada birinci sırada tatil yaptıkları yer ise Antalya’dır. Rusların Antalya'dan sonra ikinci sırada tatil yaptığı il Mersin oldu. Özellikle St. Petersburglu turistlerin yakın mühendis akrabalarının Akkuyu Nükleer Enerji yapımında çalıştığı için tatillerini Kızkalesi Plajı ile Taşucu'nda yapıyorlar. ''
ruslar-ile-polonyali-turistler--002.jpg
ruslar-ile-polonyali-turistler--003.jpg

Bu haber toplam 2248 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.