• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Royal Caribbean, COVID-19 ile savaş düzenine geçti

Royal Caribbean, COVID-19 ile savaş düzenine geçti
Royal Caribbean'ın COVID-19 ile savaşmak için gemilerine hastane imkanlarını taşırken, ortamı son sağlık teknolojisi ile güvenli hale getirdi ve sağlık personelini artırdı.

SİNGAPUR- Royal Caribbean'ın COVID-19 ile savaşmak için gemilerine hastane imkanlarını taşırken, ortamı son sağlık teknolojisi ile güvenli hale getirdi ve sağlık personelini artırdı. Ayrıca gemiye binen yolcuların muhtemel bir bulaşmada gemidi, yolda ve sonrası tüm karantina masrafını sigortalıyor. Royal Caribbean'ın gemilerinde salgın ile mücadele etmek için bir hastanede yer alan tüm imkanlara sahip tedavi etme ve izole etme gibi çeşitli altyapı bulunuyor.

quantum-of-the-seas,-royal-caribbean.jpg‘ROYAL PROMISE’ PROGRAMı QUANTUM OF THE SEAS ILE BAŞLADı
Royal Caribbean kruvaziyer şirketi, Singapur'dan Quantum of the Seas ile yolculuğa yeniden başlamak için, gemide olası COVID-19 tehditlerine karşı bir dizi donanım geliştirdi.

Royal Caribbean, kruvaziyer gemilerinde Royal Promise olarak bilinen çok çeşitli yeni sağlık protokolleri tanıttı. Bu iyileştirilmiş tesisler, yolcu gemilerinin gemide iken misafirler ve mürettebat için daha güvenli olduğunu gösteriyor.

quantum-of-the-seas,-royal-caribbean-001.jpgGEMİDE TıP MERKEZLERI

Royal Caribbean'ın COVID-19 tehdidini azaltmaya yönelik genel planının bir parçası da, yerleşik tıbbi tesislerini geliştirmek oldu.

Yerleşik tıbbi bakımlar, konuklara ve mürettebat üyelerine günlük sıcaklık kontrolleri, gemide hızlı ve ücretsiz SARS-CoV-2 test imkanları ve kamara içi ücretsiz tıbbi değerlendirmeler sunuyor.

Royal Caribbean, gemide bulunanTıp Merkezlerine daha fazla doktor ve hemşire ekledi ve yüksek kaliteli bakım sağlamak için son teknoloji ekipmanı bulunduruyor.

Tıp merkezi, bulaşıcı hastalıkların yönetimi için özel bir Kontrollü Bakım Birimi de dahil olmak üzere iki ayrı bölge olarak yeniden tasarlandı. Her bölgenin kendi girişi, yoğun bakım yatakları, tuvaletleri ve laboratuvarı bulunuyor.

GEMIDEKI IMKANLAR ŞÖYLE:

İyileştirilmiş Tıbbi Ekipman

Hastane sınıfı ventilatörler

Kardiyak monitör

Merkezi oksijen sistemi

Nebulizatörler

Defibrilatörler ve harici pacemaker'lar

EKG'ler

Terapötik Tedaviler

IV ilaçlar dahil antibiyotikler

Antiretroviral

Oksijen terapisi

Kapsamlı Laboratuvar

Geniş test yelpazesi

Gemide sağlanan sonuçlar

COVID-19 için PCR hızlı testi içerir


KARANTİNA GİDERLERİNİ KARŞILIYOR
Quantum of the Seas ile Singapur'dan yapılacak ilk yolculuklarda Royal Caribbean, yolcu için muhtemel COVID-19 ile ilgili tıbbi tedavileri gemide, yolcu gemiden indikten sonra ve eve giderken 25.000 SGD değerine kadar gerekli karantina konaklamalarını karşılıyor.

quantum-of-the-seas,-royal-caribbean-002.jpgFILTRELENMIŞ VE TEMIZ HAVA

Royal Caribbean’ın gemisi Quantum of the Seas’deki diğer bir önemli özellik ise, gemide dolaşan olası patojenleri önlemek için temiz hava sağlayan ve havayı temizleyen filtrelemesidir .

Her Royal Caribbean gemisinde HVAC sistemi, dış mekandan kamara ve genel alanlara sürekli olarak %100 temiz hava akışı sağlıyor.

Yükseltilmiş MERV 13 filtreleri, koronavirüs, soğuk algınlığı ve gribi filtrelemek için yeterince ince olan 0,3 ila 1 mikron boyutundaki aerosolleri yakalıyor.

Bu haber toplam 1768 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.