• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

Royal Caribbean 43 gemisi ile denizlere açılıyor

Royal Caribbean 43 gemisi ile denizlere açılıyor
Royal Caribbean International 17 gemiyle en fazla gemiye sahip bulunuyor. Grubun beş markası için toplamda 43 gemi hizmet veriyor.

FLORİDA / ABD - Filosunun çoğu tekrar hizmete girer, Royal Caribbean Group'un markaları dünya çapında sefere çıkıyor. İlk sırada, Royal Caribbean International 17 gemiyle en fazla gemiye sahip bulunuyor. Grubun beş markası için toplamda 43 gemi hizmet veriyor.

royal-caribbean-group-001.jpg

Royal Caribbean Group'un yeniden sefer güncellemeleri şöyle:

ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL

Halen hizmette olan 17 gemiye yıl sonuna kadar üç tane daha gelecek.
Gemiler: Allure of the Seas, Anthem of the Seas, Freedom of the Seas, Harmony of the Seas, Independence of the Seas, Jewel of the Seas, Liberty of the Seas, Mariner of the Seas, Oasis of the Seas, Odyssey of the Seas, Quantum of the Seas, Serenade of the Seas, Spectrum of the Seas, Symphony of the Seas, Adventure of the Seas, Explorer of the Seas and Navigator of the Seas in service; Grandeur of the Seas, Brilliance of the Seas ve Enchantment of the Seas

Sefer yapacağı bölgeler : Asya, Karayipler, Bahamalar ve ABD’nin Batı Kıyısı

Ayrıca üç yolcu gemisi, Aralık ayında Royal Caribbean International için hizmet vermeye başlıyor.

Yapılan eklemelerle birlikte şirket, dünyanın en büyük gemilerinden dördü, Symphony of the Seas, Harmony of the Seas, Allure of the Seas and Oasis of the Seas ile birlikte toplam 20 gemiyi yeniden devreye alacak.

Royal Caribbean, Asya, Karayipler ve ABD’nin Batı Kıyısı'nda gemi yolculukları sunan pazardaki en fazla kapasiteye sahip şirket oladak görülüyor.

Şirket, Grandeur of the Seas ile Barbados'tan yeni güzergahlar başlatıyor , Tampa'daki teklifini Brilliance of the Seas ile artırıyor ve ayrıca Enchantment of the Seas ile Baltimore'a geri dönüyor .

CELEBRITY CRUISES

Halenz hizmette olan on gemisi bulunuyor.

Gemiler: Celebrity Apex, Celebrity Edge, Celebrity Equinox, Celebrity Flora, Celebrity Millenium, Celebrity Silhouette, Celebrity Summit, Celebrity Xpedition, Celebrity Constellation ve Celebrity Reflection

Sefer yaptığı bölgeler: Galamas, Bahago, Karayipler

Sekiz gemi hizmette bulunuyor Kasım ayında Celebrity Cruises ile iki ek gemi devereye giriyor.

20 aylık operasyonel duraklamaları sona erdiren gemiler, Celebrity'nin Karayipler'deki varlığını artırdı. Yeni seyahat programı ve ana liman seçeneklerini ekledi. Celebrity Constellation şimdi Tampa'dan gemi yolculukları sunarken, Celebrity Reflection Port Everglades'den yola çıkıyor.

Tüm filosunu 2022'nin başına kadar gelir hizmetine geri döndürmeyi planlayan premium markanın şu anda on gemiye sahip olması, Karayipler, Bahamalar ve Galapagos’ta yeni güzergahlar sunuyor.

TUI CRUISES

Halen hizmette beş gemisi bulunuyor.

Gemiler: Mein Schiff 1, Mein Schiff 2, Mein Schiff 3, Mein Schiff 4 ve Mein Schiff 6

Sefer yaptığı bölgeler ise Karayipler, Orta Doğu ve Kanarya adaları olarak görülüyor.

Hizmete yeniden başlayan ilk kruvaziyer operatörlerinden biri olan TUI Cruises, yaklaşık 18 aydır misafirleri ile sefer yapıyor.

Almanya merkezli markanın halen hizmette olan beş gemisi var ve Karayipler, Orta Doğu ve Kanarya Adaları'na yolculuklar sunuyor.

TUI'nin kalan iki gemisi, Avrupa'daki yaz programları ile 2022'nin başlarında hizmete devam edecek.

SILVERSEA CRUISES

Hale hizmette olan altı gemisi bulunuyor

Gemiler: Silver Moon, Silver Spirit, Silver Whisper, Silver Origin, Silver Explorer ve Silver Cloud

Sefer yaptığı bölgelyer ise Kanarya Adaları, Akdeniz, Karayipler, Galapagos ve Antarktika olarık görülüyor.

Silversea Cruises'ın yeniden başlatma planı, geçtiğimiz günlerde lüks seferlerinin Antarktika'ya dönüşüyle bir dönüm noktasına ulaştı .

10 Kasım'da Silver Explorer, Antarktika'da marka için hizmet vermeye devam eden ilk gemi oldu. İkinci bir gemi olan Silver Cloud, 14 Kasım'da bölgedeki kadroya katıldı.

Haziran ayında misafirlerini ilk kez ağırladıktan sonra Silversea, Atlantik, Akdeniz, Karayipler ve Galapagos'ta yelken açan altı gemisini tekrar hizmete soktu.

HAPAG-LLOYD CRUISES

Halen hizmette beş gemi bulunuyor.

Gemiler: Europa 2, Europa, Hanseatic Nature, Hanseatic Inspiration ve Hanseatic Spirit

Sefer yaptığı bölgeler ise Kuzey Avrupa, Antarktika, Orta Doğu ve Afrika

Kuzey Avrupa ve Akdeniz'deki yaz programlarının ardından Hapag-Lloyd Cruises, operasyonlarını yeni destinasyonlara doğru genişletiyor.

Daha önce Atlantik takımadalarına (Atlantic Archipelagos) sefer yapan Hanseatic Nature, şimdi Antarktika'da keşif gezileri sunmaya hazırlanıyor. The Hanseatic Spirit, Kuzey Avrupa'da kış seferlerine hazırlanıyor.

Alman markası ayrıca Europa 2 ve Europa ile Afrika ve Orta Doğu gibi egzotik destinasyonlara geleneksel seferler sunuyor.

Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.