• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Rixos Hotels %100 büyüyor

Rixos Hotels %100 büyüyor
Rixos Hotels Grubu CEO’su Buğra Berberoğlu: BAE ve Körfez ülkelerinde yatırımın yanı sıra Karayipler ve Uzak Doğu’da yatırım yapacağız.

ANTALYA- Türkiye, Rusya&BDT, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da tesisleri bulunan ve bu pazarlarda en hızlı büyüyen lüks otel zinciri olan Rixos Hotels, BAE ve Körfez ülkelerinde yatırımın yanı sıra Karayipler ve Uzak Doğu’nun cennet köşelerinde de yatırım yapılacağı sinyalini verdi.

Rixos Hotels Grubu CEO’su Buğra Berberoğlu “Son yıllarda önemli büyüme kaydeden Rixos Hotels Grubumuz, uluslararası alanda tanınmış bir otel markası olma yolunda, yüksek kalite ve lüks segmentler içinde Resort ve Şehir otelleriyle seçtiği pazarlarda lider olmak için tüm gücüyle çalışıyor” dedi.
Stratejik büyüme hedefleri çerçevesinde yeni pazarlara açılacak olan Rixos Hotels gelecek beklentilerini Rixos Premium Göcek’te gerçekleştirdiği basın toplantısında açıkladı. 2020 yılına kadar 20 destinasyonda otel sayısını 30’dan 60’a çıkararak yüzde 100 büyümeyi hedefleyen Rixos Hotels, 2014 yılında dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 1 milyon misafir ağırladı. Rixos Hotel Grubu beş yıllık planlaması kapsamında konaklayan misafir sayısını yıllık 2 milyona ulaştırmayı hedefliyor.
Avrupa, Asya ve Afrika’da büyümesini sürdüren Rixos Hotels CEO’su Buğra Berberoğlu, şunları söyledi:
“2014 hedef pazarlarımızda büyüme yılımız oldu. Türkiye’de; Rixos Premium Göcek, Rixos Eskişehir ve Beldibi’ otellerinin açılışı yapılırken, yurt dışında, İsviçrede Rixos Fluela Davos, İsviçre, Kazakistan’da; Rixos Khadisha Shymkent, Azerbaycan’da; Rixos Quba Azerbaycan, Naftalan Hotels by Rixos, Samaxi Palace by Rixos, Rusya’da; Rixos Krasnaya Polyana Sochi, Mısır’da; Rixos Alamein, otelleri faaliyete geçti. Ayrıca; amiral gemilerimiz olan Antalya’daki Rixos Premium Belek ve Rixos Premium Tekirova Otellerimizi de 200 milyon USD yatırımla baştan aşağı yeniledik.”

RIXOS HOTELS GRUBU CEO’SU BUĞRA BERBEROĞLU
Rixos Hotels’in her milliyetten misafirin beğendiği ve tercih ettiği fark yaratan bir özellikle öne çıktığını belirten Berberoğlu, “Stratejik büyüme hedefleri çerçevesinde yeni pazarlara açılacak olan Rixos Hotels, var olduğu destinasyonları çeşitlendirecek ve marka bilinirliğini içinde bulunduğu coğrafyaların ötesine taşıyacak. Bu çerçevede Kuzey Afrika, Güneydoğu Asya, Orta ve Doğu Avrupa, Karayipler büyümenin hedeflendiği bölgeler arasında ilk sıralarda yer alıyor” diye konuştu. Şehir otelciliğinden Deniz turizmine kültür turizminden kayak turizmine tüm alanlarda misafirlerine lüks ve konforlu bir tatil deneyimi yaşatabildiklerine vurgu yapan Berberoğlu, sundukları ürün çeşitliliğine değinirken dünya üzerinde her coğrafyada her tatil türünde yerli ve yabancı misafirlere hizmet sunabilen yegâne Türk otelcilik grubu olduklarını ifade etti.
Berberoğlu, Türk misafirperverliğini Rixos Hotel’in bulunduğu her coğrafyada en iyi şekilde temsil ettiklerini ve Rixos Hotels’in başarısının hangi coğrafya, hangi ülke olursa olsun temel prensiplerinden asla vazgeçmemesinden kaynaklandığını da sözlerine ekledi.
Rixos Premium Göcek 200 oda ve 14 villa ile misafirlerini bambaşka bir dünyada ağırlıyor
Öte yandan, Rixos Hotels Grubu CEO’su Buğra Berberoğlu’nun basın toplantısını yaptığı Rixos Premium Göcek, Türkiye’nin göz bebeği tatil yörelerinden Göcekte, eşsiz bir doğa ve koy içerisinde, yaklaşık 80.000 metrekare alan üzerine kurulu.
Göcek şehir merkezine yürüme mesafesinde bulunan, Marina’nın tam karşısında konumlanan, Dalaman Havaalanı’na ise yalnızca 20 km mesafede yer alan Rixos Premium Göcek, sadece misafirlerinin kullanımına açık, özel plajı ve muhteşem deniziyle, konuklarına unutulmaz tatil deneyimleri vadediyor.
Rixos Göcek Premium lüksü, konforu ve ayrıcalığı hissetmek isteyen misafirleri için geliştirdiği villalarda, villa sakinlerine özel aşçı ve servis görevlisi hizmeti sunuyor. Villaların özel havuzları, bünyelerinde mevcut bulunan spa ve jakuzileriyle, misafirlerine kendi villalarının mahremiyetinde Premium bir tatil keyfi yaşama imkânı veriyor.
Her şey dâhil konseptiyle Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin bir arada sunulduğu Rixos Premium Göcek, yeşil ve mavinin kesiştiği noktada etkileyici ve çevre dostu mimarisiyle hizmet veriyor.

webtv 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.