• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Ristorante Tradizione ile İtalya

Ristorante Tradizione ile İtalya
Barilla ile Antalya Manavgat Club Calimera Serra Palace otelinin birlikte açtıkları “Ristorante Tradizione”, geleneksel İtalyan mutfağını ve İtalyan kültürünü Türkiye’ye taşıyor

MANAVGAT- Dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla ile Antalya Manavgat Club Calimera Serra Palace otelinin birlikte açtıkları “Ristorante Tradizione”, geleneksel İtalyan mutfağını ve İtalyan kültürünü Türkiye’ye taşıyor
İtalyan gastronomi kültürünün en önemli temsilcisi ve dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla’nın desteklediği ve Antalya Manavgat Club Calimera Serra Palace oteli içinde açılan “Ristorante Tradizione” birbirinden lezzetli İtalyan yemeklerini, İtalyan kültürüyle harmanlayarak sunmaya başladı. Barilla işbirliği çerçevesinde, danışman şef Fabio Foltran’ın önderliğinde tüm konsept ve menüsü İtalyan mutfağı ve gastronomi geleneğine uygun olarak dizayn edilen “Ristorante Tradizione” menüsünde İtalyan gastronomi geleneğine göre hazırlanmış “antipasto”, “primo” ve “secondo” örnekleri ile benzersiz İtalyan tatlıları yer alıyor.

ristorante-tradizione2.jpg

Konuklarına her akşam canlı İtalyan müzikleri eşliğinde keyifli bir akşam yemeği yeme olanağını sunan Ristorante Tradizione’nin menüsündeki tüm makarnalar İtalya’nın alanında uzman şefleri ile birlikte profesyonel mutfaklar için özel olarak geliştirilen ‘‘Selezione Oro Chef’’ ürünleri ile hazırlanıyor.

ristorante-tradizione3.jpg

ristorante-tradizione4.jpg

Barilla Hakkında

1877 yılında makarnanın anavatanı İtalya’nın Parma kentinde küçük bir ekmek fırını ve makarna dükkânı olarak doğan Barilla, bugün Dünya’nın en önde gelen İtalyan gıda şirketlerinden biridir.

Barilla, halen makarna sektöründeki dünya liderliğinin yanında, makarna soslarında Kıta Avrupası’nda, unlu mamuller (ekmek, kraker, bisküvi, çikolata kaplamalı gofretler, kekler) alanında İtalya’da, gevrek ekmek alanında ise İskandinav ülkelerinde lider konumundadır.

Barilla’nın şu anda toplam 42 üretim merkezi 14’ü İtalya’da ve 28’i İtalya dışında bulunmaktadır ve ürünleri 100’den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Her yıl; Barilla, Mulino Bianco, Voiello, Pavesi, Alixir, Academia Barilla, Wasa, Harrys (Fransa ve Rusya), LiekenUrkornand Golden Toast (Almanya), Misko (Yunanistan), Filiz (Türkiye), Yemina ve Vesta (Meksika) markaları altında dünyanın dört bir yanındaki sofralara yaklaşık 2,5 milyon ton gıda ürünü sunulmaktadır.

ristorante-tradizione5.jpg

Barilla, bugün dünyanın en saygın gıda şirketlerinden biridir ve geleneksel mutfak prensiplerine ve değerlerine saygılı, çalışanlarını temel varlık olarak kabul eden ve öncü üretim sistemleri geliştirmesiyle İtalyan know-how’unun dünya çapında tanınan bir sembolüdür.

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.