• BIST 9530.47
  • Altın 2478.065
  • Dolar 32.44
  • Euro 34.7168
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 16 °C

Restoranlar ve sahipleri Bodrum Loft’un yolunu tutuyor!

Restoranlar ve sahipleri Bodrum Loft’un yolunu tutuyor!
Bodrum Loft’ta bu yaz Loft Elia, Papermoon ve Sunset hizmet verecek. Restoranların sahipleri de tatillerini 6 ay boyunca bu adreste geçirecek.

BODRUM-Bodrum Loft’ta bu yaz Loft Elia, Papermoon ve Sunset hizmet verecek. Restoranların sahipleri de tatillerini 6 ay boyunca bu adreste geçirecek.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft, kısa zamanda popüler olup cemiyet hayatının önde gelen isimlerine ev sahipliği yapmıştı.

Pandemi döneminin uzamasıyla Bodrum’da kalmaya devam eden ünlüler için gözlerden uzak bir tatil seçeneği olarak öne çıkan Bodrum Loft’ta bu yılın yaz sezonu için şimdiden hareketlilik başladı. Papermoon, Hamdi Akın'ın 'Köy'ünde şube açacak!

Bodrum Loft’un 2021 yılı mayıs–ekim arası dönemdeki 6 aylık kiralamaya yönelik satışları daha geçen kasım ayından tamamlandı. Konaklamalar anlamında 2021 yazını kapalı gişe olarak geçirecek tesisten elini çekmeyen Hamdi Akın, ardı ardına Bodrum Loft’ta yer almak isteyen ses getirecek restoran markalarıyla anlaşıyor.

akfen-holding-yonetim-kurulu-baskani-hamdi-akin.jpgPAPERMOON’DAN SONRA SUNSET DE GİDİYOR

Bodrum Loft’ta geçen yıl sadece İstanbul’daki Mürver Restoran’ın şefi Yılmaz Öztürk’ün başında bulunduğu Loft Elia Restoran hizmet vermişti. Bu yıl Loft Elia’nın yanı sıra İstanbul’da cemiyet hayatının ünlü isimlerinin adresi olan, Akkök Ailesi’ne ait Papermoon’un da bir şube açması için anlaşıldı.

Geçen hafta ise Hamdi Bey yine İstanbul’un bir başka marka mekânı Ulus’taki Sunset Restoran’ı köye getirmek için anlaşma yaptı.

Sunset, bu yaz Bodrum Loft’ta bir suşi bar açacak. Loft Elia, Papermoon ve Sunset’ten oluşan güçlü yeme-içme alanları sadece Bodrum Loft’ta konaklayanlara değil, teknesi ve araçlarıyla tesise gelenlere de hizmet verecek.

RESTORAN SAHİPLERİ DE BU YAZ KÖYDE KALACAK

Yine bana gelen bilgilere göre popüler restoran markalarını Bodrum Loft’a çeken Hamdi Akın, hızını alamayıp bu restoranların sahipleriyle de ‘köyde’ konaklamaları için anlaşmaya varmış.

Buna göre önce Papermoon’un sahipleri Alize ve Raif Dinçkök, şimdi de Sunset Restoran’ın sahibi Barış ve Alize Tansever bu yaz tatillerini Bodrum Loft’ta geçirmek için 6 aylık kiralama yapmış.

2021 yazı şimdiden hareketli olacağa benziyor. Tabii öncelikle içinde bulunduğumuz pandemi koşullarının hafiflemesi şart!

 

Kaynak: Mehmet Üstündağ/Kelebek
Bu haber toplam 5187 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.