• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Ramada Resort Erciyes, dağ otelinde başarılı

Ramada Resort Erciyes, dağ otelinde başarılı
Dağ oteli konseptinin başarılı temsilcilerinden olan Ramada Resort Erciyes, konuklarına göl ve dağ manzarasına hakim odalar sunuyor

ERCİYES- Dağ oteli konseptinin başarılı temsilcilerinden olan Ramada Resort Erciyes, konuklarına göl ve dağ manzarasına hakim odalar sunuyor. Kış sporlarının tüm imkanlarını bulabileceğiniz otelde ayrıca bölgenin lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz. 

ramada-resort-erciyes,.jpgAralık 2016’da kapılarını açan Ramada Resort Erciyes, dünyanın en büyük zincirlerinden biri olan Wyndham Worldwide Hotel Group çatısı altında bulunan Marmara Group’un yatırımlarından biri. Ramada Resort Erciyes’in Genel Müdürü Elif İnselman, otelin proje aşamasının 2014 yılında başladığını söyleyerek, “Erciyes’i farklı bir turizm destinasyonu olarak tüm dünyaya tanıtmak amacıyla Kayseri’de yaşayan herkese büyük sorumluluklar düşmekte fikrini savunan Marmara Group, çok kısa bir sürede projeyi hayata geçirdi. Ramada Resort Erciyes, ‘dağ oteli’ konseptiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Özel mimarisiyle de dikkat çeken otelimiz bölgedeki ilk ve tek uluslararası zincir otel. Türk misafirperverliğiyle konuklarımızı ağırlıyoruz” diyor.

ramada-resort-erciyes,-005.jpg3400 metre yükseklikte 104 kilometre uzunluğunda özel pistler

Ramada Resort Erciyes’in dekoratif doğal ahşap ve doğal taş kullanılarak oluşturulan dekorasyonu kış sezonuna uygun şömine ve doğal sobalar ile zenginleştirilmiş. Otel, özenli mimarisi ve dekorasyonun yanında hizmet kalitesiyle de beğeni topluyor. Dağ ve göl manzarasına hakim konumu konukların anın tadını çıkarmasına olanak sağlıyor. Ramada Resort Erciyes, dileyen konuklarına kış sporu yapma imkanı sunarken, 6 bin yıllık bir tarihe sahip Kayseri’yi de keşfetme imkanı tanıyor. 3400 metre yükseklikte 104 kilometre uzunluğunda özel pistlerde kayak yapabileceğiniz otel doğasıyla oldukça iddialı. Beklentileri, konukların beklediklerinden daha kaliteli bir hizmet anlayışıyla karşılamanın temel hedefleri olduğunu söyleyen İnselman, “Misafirlerimizin güvenliğini, hijyenini ve konforunu sektörün en bilinen ve en güvenilir markalarıyla işbirliği yaparak sağlıyoruz. Amacımız, her gün standartlarımızı biraz daha yukarıya doğru taşıyarak en iyisini başarabiliriz inancıyla misafirlerimize en iyi şekilde ulaşabilmek.Vizyonumuzu oluşturan en temel yapıtaşı, kalitede süreklilik, zamanı en verimli şekilde kullanmak ve mutlak misafir memnuniyeti.”


ramada-resort-erciyes,-004.jpg

Birçok aktivite imkanı

Otelin 70 odası ve iki kral dairesi bulunuyor. 27 metrekare alana sahip standart odalar, içerisinde oturma odası barındıran junior suite odalar, 33 metrekare alana sahip deluxe odaların yanı sıra business suite odalar olmak üzere dört farklı oda seçeneği mevcut. Ayrıca 250 metrekare alanda Erciyes ve Kapadokya kral dairesi konukların konforu için tüm detaylarıyla hizmet sunuyor. İçerisinde ebeveyn ve çocuk odasının yanı sıra yemek bölümü ve mutfak bulunan bu odaların maksimum kapasitesi beş kişi.

Ramada Resort Hotel yarım pansiyon olarak hizmet veriyor. İnselman, “Otelimizde kış sporlarının tüm imkanları dışında hem ailelerimiz hem de kadın misafirlerimizin rahatça kullanabilecekleri Spa bölümü, kapalı havuz, Türk hamamı, sauna-buhar odası ve fitness alanlarımız bulunuyor. Çocuklarımızın tatil boyunca sıkılmadan vakit geçirebilecekleri oyun odası, aktivite odası mevcut. Dileyen misafirlerimiz için ise okuma ve TV odası da bulunuyor” diyor. Ağırlıklı olarak Türk misafir ağırlayan otel bu yıl Rus misafirleri de ağırlamaya başlamış. İki adet toplantı salonu ve bir adet balo salonu-fuaye alanı bulunan otelde teknik donanım sağlanmış.

ramada-resort-erciyes,-001.jpg

Rotana Restaurant, Kayseri Mutfağı’nda iddialı

Ramada Resort Erciyes’in ana restoranının adı, Rotana Restaurant. Bunun yanı sıra sıcak içecek servisinin yapıldığı Lavazza Coffee ve özel davetlere ev sahipliği yapan Marmara Balo Salonu yiyecek servisinin olduğu alanlar. Mutfak Ege Bölgesi Aşçılar Derneği Başkanı Yaşar Bayar’a emanet. Türk Mutfağı ve özellikle lezzetleriyle öne çıkan Kayseri Mutfağı’nın ön planda olduğu bir mönüye sahip Rotana Restaurant, sunumlarıyla beğeni topluyor.

Bu haber toplam 7631 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.