• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Radisson Hotel İstanbul Harbiye açıldı

Radisson Hotel İstanbul Harbiye açıldı
Radisson Otel Grubu, Taksim Meydanı yakınında, Radisson Hotel İstanbul Harbiye’yi hizmete açtı.

İSTANBUL - Radisson Hotel Group, İstanbul'un kalbinde, İstanbul'un sanat ve eğlence kültür merkezi olarak bilinen Taksim Meydanı yakınında bulunan Radisson Hotel Istanbul, Harbiye'nin açılışını duyurdu.

Radisson Hotel İstanbul, Harbiye'de 90 oda ve süit bulunmaktadır. Otelin superior ve premium odalarının çoğu, konuklarına Boğaz'a bakan deniz manzaralı balkonlar sunmaktadır. Ücretsiz Wi-Fi, çalışma masaları, yağmur duşları ve bireysel oda iklim kontrolü, her odayı unutulmaz kılan özelliklerden sadece birkaçıdır. Atatürk Kültür Merkezi, Dolmabahçe Sarayı ve yakın zamanda açılan Galataport İstanbul gibi yakınlardaki tarihi ve kültürel mekanlar.

radisson-hotel-istanbul-harbiye-.jpg

Konuklar, otelden bir taş atımı uzaklıkta, çeşitli restoran ve mağazaların yer aldığı ve yıl boyunca çok sayıda geçit töreni ve kutlamanın düzenlendiği eğlence kompleksi Taksim Meydanı'nı keşfedebilirler. Yenilenen Atatürk Kültür Merkezi, Taksim Meydanı'nın önemli bir yerel noktasıdır ve İstanbul Opera Binası, Tiyatro Salonu, Milli Kütüphane ve AKM Galerisi'ne ev sahipliği yapmaktadır. Topkapı Sarayı Müzesi, Ayasofya ve Kapalıçarşı gibi İstanbul'un birçok kültürel destinasyonu otele kolay erişim mesafesindedir.

Konuklar, yerel Türk lezzetlerini ve dünya mutfaklarından bir seçkiyi deneyebilecekleri alakart yemek deneyimi için Turkuaz restoranın keyfini çıkarabilirler. Ayrıca odalarının mahremiyetinde sıcak bir içecek içebilir veya otelin Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu içeren spasında rahatlayabilirler. Radisson Hotel Istanbul, Harbiye'de ayrıca en son görsel-işitsel teknolojiye sahip 25 kişilik toplantılar için alanlar içeren iki toplantı salonu bulunmaktadır.

Radisson Hotel Group Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölge Kıdemli Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldırımlar, “İstanbul'un kalbinde Radisson markalı bir oteli daha ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. İstanbul'daki lider konumumuzu ülke genelinde hem eğlence hem de iş destinasyonlarıyla sağlamlaştırma kararlılığımızı sürdürüyoruz. 2023 yılına kadar işletmede ve yapım aşamasında olan 50'den fazla otele ulaşmak için net hedefler belirledik ve bu doğrultuda büyümemizi hızlandırıyoruz.''

Radisson Hotel İstanbul Harbiye Genel Müdürü Vefa Çelik, “Radisson Hotel Group ile yaptığımız işbirliğinden çok memnunuz. Türkiye, 2022'de 42 milyon turist ve 35 milyar dolar turizm geliri hedefliyor. Radisson Hotel Group, konuklarına unutulmaz anlar yaratmak için farklı bir konuk deneyimi sunma konusunda birinci sınıf bir konumdadır ve misafirlerimizin bu eşsiz ve tarihi şehri bizimle keşfetmekten keyif alacaklarına inanıyoruz. '

Bu haber toplam 536 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.