• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Radisson Blu Vadi İstanbul, açılışını 'iftar' ile kutladı

Radisson Blu Vadi İstanbul, açılışını 'iftar' ile kutladı
Radisson Blu Vadi İstanbul, açılışını İstanbul’da yerleşik yaklaşık 600 acenteye verdiği iftar ile kutladı

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezinde yer alan Radisson Blu Vadi İstanbul Hotel’de düzenlenen iftar yemeğine İstanbul’da yerleşik acentelerin yaklaşık yarısını oluşturan 600’ü aşkın acente katıldı. Özellikle Körfez, Ortadoğu, Kuzey Afrika bölgesine çalışan seyahat acertelerinin ilgi gösterdiği iftarda Artaş Turizm Grubu otellerinin tüm yöneticileri ev sahipliği yaptı. Artaş ekibi iftar saatine kadar seyahat acentelerine otelin tüm odalarını ve etkinlik alanlarını gezdirerek tanıtım yaptı.

radisson-blu-vadi-istanbul-hotel--002.jpg
radisson-blu-vadi-istanbul,.jpgGENEL MÜDÜRLER VE SATIŞ EKİPLERİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Artaş Grubu Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, Radisson Blu Vadi İstanbul Hotel Genel Müdürü Atakan Altuğ’un ile BW Plus President Hotel Genel Müdürü Atacan Yücel, BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç, Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Burak Aydın, Avrupa Resince Suites Genel Müdürü Ercan Yılmaz ile tesislerin satış ekipleri katıldı.

atakan-altug.jpg
Radisson Blu Vadi İstanbul Hotel Genel Müdürü Atakan Altuğ, konuklara 'hoşgeldiniz' konuşması yaptı.

radisson-blu-vadi-istanbul-hotel-.jpgTÜRKİYE’NİN RADISSON MARKALI İLK REZİDANSI
Atakan Altuğ’un açış konuşmasından sonra söz alan Artaş Grubu Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu şunları anlattı: ”Türkiye’nin turizminin temelini oluşyturan İstanbul’da iftar vesilesiyle birlikte olmaktan mutluyuz. İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Vadi İstanbul projesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Vadi İstanbul Hotel, Radisson markasının Türkiye’deki ilk rezidansıdır. Şehir ve orman manzaralı modern teknolojinin tüm imkanlarıyla donatılmış 169 daire konukların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, Spa, fitness açık ve kapalı çocuk oyun alanları yer alıyor.

radisson-blu-vadi-istanbul-hotel--001.jpg

MUTFAK ŞEFİNDEN ÖZEL MENÜ

Mutfak şefi Mustafa Özkan ekibiyle konuklara Radisson Blu Vadi İstanbul Hotel’in özel menüsünü sundu. Konuklara cevizli tel kadayıf ikram eden, Mustafa Özkan hazırladığı vişneli güllaçı özel olarak ikram ederek, Ramazan geleneği olan tatlıyı da sundu. İftariyeliklerden sonra kemik suyuna düğün çorbası, arkasından peynirli su böreği geldi. Ana yemek olarak fırınlanmış yanında iç pilavlı dana antrikot verildi. Yanına kızılcık şerbeti, meşrubatlar ve çay servisi yapıldı.

MUTFAK ŞEFİ MUSTAFA ÖZKAN KİMDİR?
1974 yılında doğan Mustafa Özkan severek yaptığı meslek yaşantısına 1988 yılında Uludağ Kervansaray otelinde başladı. Topkapı Olcay Hotel, Laleli Black Bird Hotel, Marmaris Altın Yunus (Mares) Hotel’de görev yaptı.
1996 yılı temmuz ayında Polat Renaissance Hotel İstanbul’da çalışmaya başladı. Burada mutfağın Gardmanger, Saucier, Entimetie Banguet, Alacart bölümlerinde çeşitli pozisyonlarda 12 yıl boyunca görev aldı
2008/2009 yılları arası Holiday İnn Airport hotel İstanbulda açılış ekibi içerisinde bir yıl boyunca Sous Chef olarak görev aldı. Big Chef’s in İstanbul-Etiler ve Beyoğlu- Tünel şubelerinin mutfak kurulum ve açılışında Executive Sous Chef olarak görev yaptı. Faruk Güllüoğlu yeni konseptinde merkez şube ve çeşitli şubelerinde açılışlarda Executive chef olarak çalıştı. Artaş A.Ş. Pantur Turizm bünyesinde bağlı BW The President Hotel, BW Citadel Hotel bünyesinde Göl Restoran’ın açılışında görev aldı. Doruk ticari yatırımlar bünyesinde Radisson Blu Kayseri Hotel’in mutfaklarının proje ve kurulum aşaması nedeniyle Kayseride 2 yıl Executive Chef olarak çalıştı. Mariott oteller zinciri bünyesindeki Four Points by Sheraton Batışehir’de 2 yıl Executive Chef pozisyonunda görev aldı. Crowne Plaza Floryada‘da 1 yıl çalıştıktan sonra yeni bir proje olan Radisson Blu Vadi İstanbul’da göreve başladı.

Bu haber toplam 7158 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.