• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Qatar Airways High-Tech Fuarı’nda

Qatar Airways High-Tech Fuarı’nda
Doha National Convention Centre’da düzenlenen fuar, devam .eden Katar-Türkiye 2015 Kültür Yılı kutlamalarının bir parçası olarak gerçekleştirildi

DOHA- Doha National Convention Centre’da düzenlenen fuar, devam eden Katar-Türkiye 2015 Kültür Yılı kutlamalarının bir parçası olarak gerçekleştirildi. Qatar Airways, Katar Emiri ekselansları Şeyh Tamim Bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani'nin himayesinde gerçekleştirilen High-Tech Port Fuarı'nın bir parçası olarak, Türkiye ile giderek güçlenen bağlantılarını gururla sergiledi.

6-8 Ekim tarihleri arasında Katar National Convention Centre'da gerçekleştirilen fuara elliden fazla şirket katıldı. Bu fuarın, Türkiye'deki işletmeler ile Körfez Arap Ülkeleri ve Katarlı muadilleri arasındaki ilişkileri güçlendirirken aynı zamanda Ortadoğu'da ileri teknoloji ekipmanları konusunda da giderek artan talebi vurguladığı belirtiliyor.
Fuarda, Türkiye – Katar arasında sivil havacılık alanında teknik ortaklığın geliştirilmesi konusunda bir panele katılan Qatar Airways Havayolu Ortaklıkları ve Birlikleri Başkan Yardımcısı Mr. Dharmender Hunjan, fuarda şirketin A380 Birinci Sınıf Koltuklarının da sergilendiğini belirtti. Ayrıca fuar ziyaretçileri, Qatar Airways'in uçuş içi özelliklerini de deneme fırsatına sahip oldu.
Qatar Airways Grup CEO'su Mr. Akbar Al Baker, Qatar Airways'in Türkiye'de sunduğu hizmetlerin olağanüstü popülerlik kazandığını belirterek; “ Öyle ki, artık merkezimiz olan Hamad Uluslararası Havalimanı'ndan Türkiye'deki üç ayrı noktaya aktarmasız uçuyoruz. Türkiye ile Katar arasında yolculuk yapanların artan işbirliği talepleri, iki ülke arasındaki bağların güçlendiğini ve büyüyen teknoloji sektöründe ağ oluşturmaları için işletmeler açısından ideal bir fırsat olan bunun gibi fuarların önemini gösteriyor.” dedi.
Qatar Airways, şu anda Türkiye'de İstanbul Sabiha Gökçen(günde iki kez), İstnbul Atatürk(haftada 10 kez) ve Ankara'ya(haftada 6 kez) uçuşlar gerçekleştiriyor.
Her yıl verilen Skytrax Dünya Havacılık Ödülleri'nde, Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi, En İyi Business Class Havayolu Koltuğu ve Ortadoğu'nun En İyi Havayolu Şirketi Ödülleri'ni aldı.
Sadece 18 yıldır faaliyette olan Qatar Airways, bu süre içinde oldukça hızlı büyüme gerçekleştirdi ve şu anda, 166 uçaktan oluşan modern filosu ile iş ve tatil amaçlı seyahat edeceklere, Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Asya-Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika'da 152 varış noktası seçeneği sunuyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.