• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Promosyon zirvesine 49 ülkeden promosyon alıcısı geliyor

Promosyon zirvesine 49 ülkeden promosyon alıcısı geliyor
uarda, Almanya, Fransa, Bulgaristan, Mısır, İtalya, Romanya, Hindistan, Rusya ve BAE başta olmak üzere 49 ülkeden 20 binin üzerinde profesyonel alıcı ağırlanacak.

İSTANBUL- Dünyanın en büyük promosyon fuarı olma hedefiyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek Promexpo Fuarı, ihracatını artırmayı hedefleyen promosyon sektörünün en büyük gücü olacak. Fuarda, Almanya, Fransa, Bulgaristan, Mısır, İtalya, Romanya, Hindistan, Rusya ve BAE başta olmak üzere 49 ülkeden 20 binin üzerinde profesyonel alıcı ağırlanacak.

-promexpo-fuari,-.jpgCNR Holding ve Promotürk Derneği iş birliği ile düzenlenen Promexpo Fuarı’nda, defter, kalem, şapka gibi klasik promosyon ürünlerinin yanı sıra, son dönemlerde yıldızı parlayan en gözde promosyon ürünleri olan taşınabilir şarj aletinden, bluetooth kulaklık ve hoparlörlere kadar binlerce teknolojik promosyon ürünü sergilenecek.

-promexpo-fuari,--001.jpgPromosyon sektörünün en büyük ticaret platformu olan Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı (Promexpo) 9-12 Ekim tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek.İç piyasanın yanında ihracatını da artırmayı hedefleyen promosyon sektörünün en büyük gücü olan fuar, Almanya, Fransa, Bulgaristan, Mısır, İtalya, Romanya, Hindistan, Rusya ve BAE başta olmak üzere 49 ülkeden profesyonel alıcıları ağırlayacak. Promosyon sektörünün gelişimi için Promotürk ve Alman PSI (Promosyon Ürün ve Hizmet Enstitüsü Derneği) iş birliğinde bir çalışma grubu oluşturuldu. Bu iş birliği sonunda PSI Derneği Başkanı Michael Freter’in de dâhil olduğu özel ticaret ekibinin ziyaret edeceklerini duyurduğu Promexpo Fuarı’nda özellikle Almanya ile yeni iş bağlantılarının yolları açılacak. Ayrıca, CNR Holding’in, Türk fuarcılık sektörünün en büyük yatırımı olarak hayata geçirdiği BIA - Global Pazar İstihbarat Sistemi de Promexpo’nun yabancı ziyaretçi rakamlarını artırmak için yoğun mesai harcıyor. Sistem sayesinde, dünyanın her yerinden promosyon alıcılarının BIA tarafından özenle incelenerek fuarı ziyaret etmeleri sağlanacak.

-promexpo-fuari,--002.jpg

20 binin üzerinde alıcı bekleniyor

Bu yıl 32’inci kez düzenlenecek fuarda, ajanda, kalem, idol, gibi klasik promosyon ürünlerinin yanı sıra son dönemlerde yıldızı parlayan en gözde promosyon ürünleri olan taşınabilir şarj aletinden, bluetooth kulaklıklara ve hoparlörlere kadar binlerce teknolojik promosyon ürünü sergilenecek. Polonya’dan Remadays CEO’su Slawomir Giefing de özel bir alım heyeti ile katılmasının beklendiği fuara, yüzde 40’ı yabancı olmak üzere 20 binin üzerinde promosyon alıcısının gelmesi hedefleniyor. Binin üzerinde yerli ve yabancı markanın katılımı ile düzenlenecek Promexpo Fuarı, Türk promosyon ürünleri sektöründe faaliyet gösteren imalatçı, üretici, satıcı, pazarlamacı ve baskıcıları yerli ve yabancı tedarikçi ve distribütörlerle buluşturacak.

-promexpo-fuari,--003.jpgTürk fuarcılık sektörünün en çok ürün çeşidini barındıran Promexpo dünyanın en büyük promosyon fuarı olma hedefiyleorganize ediliyor. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve çeyrek yüzyıldır sektörü temsil eden Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (Promotürk) iş birliğinde ve KOSGEB desteğinde organize edilecek fuarda, Türk promosyon sektörünün üretim kabiliyeti ve kalitesi, iç piyasanın yanı sıra özellikle yabancı alıcılar sayesinde birçok ülkeye ulaşacak.

Bu haber toplam 1815 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.