• BIST 12433.5
  • Altın 6841.11
  • Dolar 43.496
  • Euro 51.6034
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 13 °C

Projebeyaz, Cidde Fuarı'nda

Projebeyaz, Cidde Fuarı'nda
Murat Uzun: Haliç Panorama ile Yalova’nın ihtişamlı termal oteli Yalova Thermal Palace projelerini Suudi yatırımcılarla buluşturuyoruz” dedi.

İSTANBUL- Projebeyaz International, bu yıl 4’ncüsü düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’na katılıyor. Orta Doğu ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik ile ilgili Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Fuarın ‘Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı’ yapan tek firması Projebeyaz International olarak muhteşem manzarası ile Haliç Panorama ile Yalova’nın ihtişamlı termal oteli Yalova Thermal Palace projelerini Suudi yatırımcılarla buluşturuyoruz” dedi.
Türkiye gayrimenkul sektörünü yurtdışında uzun zamandır başarıyla temsil eden Projebeyaz International, 4-6 Şubat 2014 tarihleri arasında 4. kez düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’nda temsil ettiği projelerle Suudi yatırımcılarla buluşuyor. Sosyal yaşam alanları ile her beklentiye cevap veren, 1+1, 2+1 ve 3+1 farklı daire seçenekleriyle Haliç Panorama ve 268 yatak kapasitesi ile dört mevsim hizmet veren Yalova Thermal Palace projelerini yatırımcıların beğenisine sunuyor.
Özellikle dolar kurundaki değerlenme ile Türkiye gayrimenkul sektöründeki talebin artacağını söyleyen Murat Uzun, “Arapların tatil yapmak amacıyla birinci tercihi olan Türkiye’nin, gayrimenkul yatırımı konusunda da gözde konumunu koruyacağına eminiz. Projebeyaz International olarak, 2013 yılının son çeyreğinden bu güne Suudi Arabistanlı yatırımcılar ile üç önemli görüşme yaptık. Bu fuar ile birlikte yatırımcı yelpazesini genişletmeyi hedefliyoruz”, dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.