• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 21 °C

Pina Ada’sında, Titanic Deluxe Bodrum sezonu açtı

Pina Ada’sında, Titanic Deluxe Bodrum sezonu açtı
Konfor, lezzet ve eğlencenin bir arada sunulduğu Titanic Deluxe Bodrum, doğanın tüm renkleriyle iç içe tatil yapmak isteyenlere hitap ediyor.

ZAFER BAYKAL- TÜRKİYE TURİZM
BODRUM-
Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden, Ege’nin iki yakası Bodrum ve Mikanos’un mimari esintilerini konfor için tasarlanmış konseptiyle birleştiren Titanic Deluxe Bodrum,eşsiz güzellikteki Güvercinlik Koyunda, 80 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu.

titanic-deluxe-bodrum-003.jpgDENEYİMLİ GENEL MÜDÜR

Titanic Delüxe Bodrum,1 Ocak 2018 tarihinden itibaren Genel Müdür olarak görev başına Genel Müdür,Süreyya Ertuğrul’u getirdi.1989 İstanbul Üniversitesi işletme bölümü mezunu olan Ertuğrul,öğrencilik sırasında 1984 senesinde Kapadokya otelinde gece resepsiyoncusu olarak Turizme ilk adımını atmış oldu.1986-89 senelerinde İstanbul’da çeşitli otellerde gündüz okuyup geceleri ise Gece Müdürlüğü vazifesini yürüttü.Mezun olduktan sonra 1989-1993 senelerinde Kapadokya Dedeman otelinde ön büro şefi,1993-97 seneleri arasında Antalya,Marmaris ve Side’de çeşitli otel’lerde ön büro şefliği,97-98 Side Selge Park Resort’ta Genel Müdür yardımcılığından sonra 99-2001 arası tekstil ticareti ile uğraştı.2002 senesinde MNG bünyeside bulunan Wow otellerinin Spor Satış Pazarlama Direktörü olarak göreve geldi ve 2018 e kadar vazifesini sürdürdü.

titanic-deluxe-bodrum.jpg
16 sene içinde Antalya Spor Turizm’inin büyümesinde çok emeği olan Ertuğrul,yeni projelerini Titanic Delüxe Bodrum’da hayata geçireceğini belirtti.Ekibinde,Hüseyin Aygün (Yönetim kurulu üyesi) Erkut Dalkıran (İnsan kaynakları Müdürü) Esra Süzer (Grup CRM Müdürü) ve Çağatay Erdoğan gibi genç ve dinamik bir kadroya sahip olduğunu söyledi.

titanic-deluxe-bodrum-002.jpgHER TÜRLÜ AKTİVİTE BULUNUYOR

Titanic Deluxe Bodrum, 400 metrelik sahil bandında ve denize sıfır olarak konumlanıyor. Misafir konforu ve memnuniyeti için kişiye özel yaklaşımlar yaratıp, lüks ve şıklığı bir arada sunarak gerçek bir huzur yaşatıyor. Titanic Deluxe Bodrum, uzman şeflerin yönettiği her damak tadına hitap eden restoranları ve iddialı lezzetleri ile de öne çıkıyor. Konfor, lezzet ve eğlencenin bir arada sunulduğu Titanic Deluxe Bodrum, doğanın tüm renkleriyle iç içe tatil yapmak isteyenlere hitap ediyor.

titanic-deluxe-bodrum-.jpg
titanic-deluxe-bodrum--001.jpg
titanic-deluxe-bodrum--002.jpg
titanic-deluxe-bodrum--003.jpg
 

Bu haber toplam 8537 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.