• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Palmabeach, gençlik sunuyor

Palmabeach, gençlik sunuyor
Palmabeach; sonsuzluğa uzanan deniz manzarası, göz alıcı tropik bitki örtüsü, beyaz ince kum sahili ve cabanaları ile doğa ve konfor düşkünlerine sesleniyor.

BODRUM- Palmabeach; sonsuzluğa uzanan deniz manzarası, göz alıcı tropik bitki örtüsü, beyaz ince kum sahili ve cabanaları ile doğa ve konfor düşkünlerine sesleniyor. Ahtapot tandırdan odun fırını pidelere, kabuklu deniz mahsüllü makarnalardan, Akdeniz mutfağının nadide peynir ve salata çeşitlerine kadar Türk, İtalyan, Meksika mutfağından seçilen özel tatları tamamen yenilenen servis anlayışı ve kadrosuyla titizlikle sunuyor. Sıradışı sporları, cabana masajları ve plaj partileri de günün farklı saatlerine canlılık katan aktiviteler arasında yer alıyor.

palmbeach2.jpg

palmbeach22.jpg

Aileler, romantik çiftler, gençler, kendisi ile baş başa kalmak isteyenler için ideal bir ortam sunan Palmabeach; doğal güzelliklerin korunduğu berrak koyu, beyaz ince kum plajı, konforlu özel güneşlenme alanları, zengin menüsü ve Ramazan süresince menüsüne eklenen alkolsüz kokteyl alternatifleri ile de öne çıkıyor. Akşam üstü plaj partileri; gençler ve genç kalmak isteyenler için enerji dolu renkli bir ortam sunuyor.

palmbeach4.jpg

Plaja ve çocuk havuzuna yakın konumda bulunan Kindercare merkezi; çocuklar için güvenli ve eğlenceli bir ortam sağlıyor. Hemen yanında yer alan snack bar; enerji ihtiyacını karşılamak ve lezzetli atıştırmalıklar için pek çok seçenek sunuyor. Kindercare merkezine bir refakatçi ile çocuğunu teslim eden ebeveynler; çocukları yaşıtlarıyla eğlenirken ve keşifler yaparken, kendilerine zaman ayırarak rahatça güneşlenebilir, cabana veya otelin spasında kişiye özel bakım ve masaj hizmetlerinden faydalanabilirler. Ayrıca, Temmuz-Ağustos aylarında ESPA plaj cabanasında çiftlere ‘couple masajları’ da yapılıyor.

palmbeach8.jpg

palmbeach11.jpg

Palmalife Bodrum Resort& Spa’da gün boyu uygulanabilecek özel spa kürleri & kişiye özel fitness programları; vucut şekillendirici bakımlar tatil yaparken aynı zamanda fit bir görünüm kazanmaya ve onu muhafaza etmeye de yardımcı oluyor.

palmbeach9.jpg

Yenilenen dekorasyonu ile gün batımına karşı konumlanan restoranı Sunset; bu sene ekibe dahil olan İtalyan aşçısının da etkisiyle dünya ve Akdeniz mutfağından eşsiz seçenekler sunuyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.