• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

OrTravel, yat sezonunu açtı

OrTravel, yat sezonunu açtı
OrTraveli, 2012 Yat Turizm Sezonunu Tui Marine’den Ege’nin dantel gibi koylarına diş doktoru misafirlerini lüks sundial modeli yatla uğurlayarak açtı.

GÖCEK- Türk turizminde farklılık yaratan ve “yat kiralama “ ile herkese “yat” keyfini yaşatan Oruçoğlu Grubu’nun OrTravel Seyahat Acentesi 2012 Yat Turizm Sezonunu Tui Marine’den Ege’nin dantel gibi koylarına diş doktoru misafirlerini lüks sundial modeli yatla uğurlayarak açtı.
2012 yılı itibarıyla TUİ Marine’in yat kiralama hizmetlerini Türkiye’de ve tüm dünyada OrSail markası ile sunmaya başlayan OrTravel Seyahat Acentesi böylece yatla gezme keyfi yaşamak isteyenlere farklı bir hizmet getirdi. Artık milyonlar verip yat satın almak yerine OrTravel’dan kiralanacak TUİ Marine’in lüks yatları ile denizlerde “lüks yatla tatil” herkesi bekliyor.
Oruçoğlu Turizm Grubu Koordinatörü Yunus Gürkan, yat hizmetini dünyanın her ülkesinde verdiklerini söyledi.

orsail-gocek-5.jpg

ORSAİL, TUİ MARİNE’İN YATLARINI VERİYOR

Yunus Gürkan, Türkiye’de teknesi olan uçakla atlayıp gittiği dünyanın başka bir ülkesinde kendi teknesinin benzeri ile yat keyfi yaşayabildiğini belirterek “Yat ile binlerce kilometre yapmak yerine gittiği ülkede aynı yatla hizmet veriyoruz. Ege’nin dantel gibi sahillerinde bu yıl yurtdışından gelecek olanlar OrSail markası ile TUİ Marine’in yat hizmetlerini kullanacaklar. İsteyene Fransa’nın sahillerinde yat vererek gurme turu yapabilmeleri imkânını bile veriyoruz” dedi

orsail-gocek-8.jpg

DÜNYADA 80 DESTİNASYONDA HİZMET VERİLİYOR

Yunus Gürkan, Türkiye turizminin çeşitlendirilmesinde yat turizminin önemli bir gelişme göstereceğini gördüklerini belirterek “Her geçen yıl hızla artacağına inandığımız yat turizmindeki farklı trendin içinde 80 destinasyonda hizmet vererek yer aldığımız için mutluyuz.

orsail-gocek-1.jpg

2500 YAT SEÇENEĞİ BULUNUYOR

Yatçılık endüstrisinin lider firması durumunda olan TUI Travel grubuna ait TUI Marine’in 20 farklı markası, 70 merkezi, 2500 yat seçeneği ile dünyanın en büyük yat kiralama firması olarak faaliyet gösteriyor. 48 bin çalışanı, 200 marka ismiyle faaliyetlerini yürüten TUI Travel partneri olarak Türkiye’de faaliyet yürüten OrTravel ile TUI Marine ürünlerinin tümüne ulaşma imkânına sahip olunuyor.
Türkiye’de ilk kez OrSail markası ile bu yeniliği gerçekleştiriyoruz. Yeni ufuklara yelken açmak isteyenlere Sunsail, The Moorings, Le Boat, tekneleri ile hizmet veriyoruz. Yurtdışında ise Footloose, Leopard Catamarans, Crystal Active, Club Vass gibi tekneler ürün paletemize katılıyor.

orsail-gocek-7.jpg

ORTRAVEL, TUİ MARİNE İLE PARİS’TE ANLAŞTI

Dünya turizm hareketleri içerisinde en yüksek gelişmenin yat turizminde olduğunu belirten OrTravel Seyahat Acentesi Müdürü Haluk Çalış, turizm sektöründe sürekli değişen talepler ve farklı destinasyon arayışları ile çeşitlilik faaliyetlerimize ağırlık verdiklerini belirterek şunları söyledi:
“Bu yönde attığımız en önemli adımlardan biri Tui Marine ile 2011 yılında Paris’te yaptığımız anlaşmadır. Yat sezonunun açılışı ile misafirlerimizi Türkiye’nin gözde yatçılık ve marine cenneti olarak tanınan Göcek’te karşılama ile uğurlamayı gerçekleştirdik” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.