• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Orange Cruises’ın yeni yıl partisi

Orange Cruises’ın yeni yıl partisi
Merkezi Malta’da bulunanuluslar arası turizm şirketi Orange Cruises Türkiye Müdürü Tolga Ünalsın, “2014’te hedefi tutturduk. 2015’de daha büyüeceğiz”dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Merkezi Malta’da bulunan uluslararası turizm şirketi Orange Cruises, Türkiye’de iş ortaklığı yaptığı kruvaziyer şirketlerinin yöneticileriyle birlikte yeni yıla merhaba partisinde buluştu.

orange-logo.20141225231941.jpg

orange2.jpg

Kadıköy Bomonti Bar’da düzenlenen eğlenceli gecede Orange Cruises Türkiye Müdürü Tolga Ünalsın “Türkiye pazarında büyümeyi palanlamıştık. 2014 yılı için hedefi tutturduk. 2015 için daha büyük hedeflerimiz var” dedi.

orange-seref2.jpg

TÜRKİYE’NİN CRUISE SATAN ŞİRKETLERİ KATILDI

Orange Cruises Türkiye Müdürü Tolga Ünalsın ve Satış ve Pazarlama Müdürü Kemal Çobanoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen eğlenceye ETS, Tura Turizm, Touristica, Touareg, All Time, Seyahat Yaşam, Coral Turizm, Tatil Sepeti temsilcileri katıldı.

orange4.jpg

orange5.jpg

KAPIDA ÇERÇEVELİ KARŞILANMA

Bomonti Bar girişinde misafirler Orange Cruises çerçevesi içine girerek fotoğraf çektirdiler. Daha sonra masalarda bulunan ışıklı Noel Baba şapkaları takıldı. İkram edilen yiyecekler eşliğinde tarihi Bomonti biranın tadına varıldı.

orange-sibel.jpg

Seyahat acentelerinin katıldığı geceye sahnelerin ünlü dansozü Sibel Gökçe katılarak sürpriz yaptı. Sibel Gökçe Gemiyle seyahati çok seviyorum. Bir bayan olarak ne bavul hazırlamak, ne de otel aramak gibi sıkıntıların olmaması çok iyi… Ayrıca her gün ayrı bir limanda uyanarak her günün ayrı heyecan içinde geçmesinin tadı başka oluyor”dedi.

orange-ets1.jpg

ETS CRUİSE TAM KADRO KATILDI

Türkiye’nin yerli kruvaziyer şirketi ETS’den Cruise Müdürü Ahmet Yazıcı ile birlikte müdür yardımcısı Hakan Peker, Operasyon Sorumlusu Selen Şahin, Operasyon Elemanı İpek Çapar, Gemi Otel Sorumlusu Ersin Uzun, Operasyon Elemanı İdil Bulut katıldı.

orange-serefe.jpg

orange12.jpg

ORANGE CRUISES HAKKINDA

Malta’da 21 kruvaziyer şirketinin temsilciliğini yapan, Costa ve NCL Cruise şirketlerinin GSA’yi durumunda bulunan Orange Travel Group’un bir markası olan Orange Cruises, Malta dışında İngiltere, Kıbrıs, Ukrayna, Rusya, Tunus ve Türkiye’de de faaliyet gösteriyor.

orange-foto.jpg

Orange Cruises Türkiye, Aralık 2009 tarihinde şirket kuruluşu yapıldıktan sonra Türsab’a üye oldu. Mart 2010 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı A sınıfı Seyahat Acentesi belgesini alarak Türkiye pazarında faaliyet göstermeye başladı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.