• BIST 12433.5
  • Altın 7134.94
  • Dolar 44.1623
  • Euro 50.4857
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 15 °C

Onur Air'e Rusya’da 'Açlık' cezası

Onur Air'e Rusya’da 'Açlık' cezası
Rospotrebnadzor Airbus 321 tipi yolcu uçağıyla Volgograd’a acil iniş yaptıktan sonra yolcuları bir otele yerleştirmeyen ve yiyecek vermeyen Onur Air’e para cezası verdi.

İSTANBUL- Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor) Airbus 321 tipi yolcu uçağıyla Volgograd’a acil iniş yaptıktan sonra yolcuları bir otele yerleştirmeyen ve yiyecek vermeyen Onur Air’e para cezası verdi.

Onur Air'in Airbus 321 tipi uçağı Antalya'dan Çelyabinsk'e uçarken 226 yolcu ve 8 mürettebatıyla 20 Mayıs'ta kabin basıncının düşmesi nedeniyle Volgograd'a acil iniş yapmıştı.

onur-air-002.jpgOlayla ilgili yapılan soruşturmanın ardından şirketin yolculara 8 saatten fazla bir süre yiyecek, telefon kullanma imkânı vermediği ve bir otele yerleştirmediği ortaya çıktı.

Rospotrebnadzor'dan yapılan açıklamaya göre, Volgograd ulaştırma savcı yardımcısı tarafından konuyla ilgili dava açıldı. Şirkete para cezası verilmesine karar verildi.

Rospotrebnadzor'dan bir kaynak, Sputnik'e yaptığı açıklamada cezanın 20.000 ruble (1.625 TL) olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 4091 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.