• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Oceania Cruises, tüm zamanların rezervasyon rekorunu kırdı

Oceania Cruises, tüm zamanların rezervasyon rekorunu kırdı
Oceania Cruises, egzotik güzergah koleksiyonunun lansmanında, şirketin 18 yıllık tarihinde tek bir günde alınan en çok rezervasyonla tüm zamanların rekorunu kırdığını duyurdu.

FLORİDA- Oceania Cruises, 3 Mart'ta 2022-2023 kışına yönelik en son egzotik güzergah koleksiyonunun lansmanının, şirketin 18 yıllık tarihinde tek bir günde alınan en çok rezervasyonla tüm zamanların rekorunu kırdığını duyurdu.
3 Mart 2021'de, Oceania Cruises kruvaziyer hattı, 2022-2023 Tropics and Exotics koleksiyonunu halka satışa açtı. 127 güzergahtan oluşan bu koleksiyon, Afrika, Antarktika, Asya, Avustralya ve Yeni Zelanda, Karayipler, Güney Amerika ve Güney Pasifik'te 7 ila 77 gün arasında değişmektedir. En çok satan yerler Asya, Afrika ve Güney Amerika idi. Karayipler ve Avustralya / Yeni Zelanda, Noel ve Yeni Yıl tatillerinde Avustralya'nın 35 günlük bir devriye gezisi olan en çok satan tek seferde de güçlü sonuçlar elde etti.

oceania-cruises.jpgOceania Cruises Başkanı ve CEO'su Bob Binder, “Yeni 2022 ve 2023 güzergahımızı satışa açtığımız gün gördüğümüz muazzam rezervasyon dalgası, uzun ve egzotik gemi seyahatleri için olağanüstü talebin altını çiziyor. Lüks gezginler dünyayı bir kez daha keşfetmeye hevesli ve seyahat hayallerinin gerçekleşmesini sağlamak için önceden daha uzağa rezervasyon yapıyor ”dedi.

Bu son rezervasyon rekoru, hattın halka satışa açıldığı ilk günkü efsanevi altı aylık dünya seyahatini sattıktan sadece haftalar sonra geldi. Yolcular, 3 Mart'ta alınan rezervasyonların neredeyse üçte birini oluşturan, birkaç haftadan iki aya kadar değişen “Büyük Yolculuklar” ile uzun, egzotik gemi seyahatleri için güçlü talep yaratmaya devam ediyor.

oceania-cruises-002.jpgHat ayrıca 2022 Avrupa ve Kuzey Amerika sefer koleksiyonuna olağanüstü güçlü bir talep gördü. Daha önceden rezervasyon yapan tüketicilerin ve seyahat danışmanlarının talebini karşılamak için hat, Eylül ayından itibaren ilkbahar, yaz ve sonbahar 2023 Avrupa ve Kuzey Amerika seferlerini satışa açacak.
Oceania Cruises, Miami, Florida merkezli, dünya çapında seyahat programlarında altı yolcu gemisi işleten bir kruvaziyer hattıdır. Genellikle 10 ila 14 gün süren yolculuklar sunar, ancak 195 güne kadar süren uzun yolculukları ile de bilinir.

Bu haber toplam 2148 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.