• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 26 °C

Norwegian Cruise Line, Denizleri Çöplerden Koruma'da

Norwegian Cruise Line, Denizleri Çöplerden Koruma'da
ünya Okyanus Günü’nü kutlayan Norwegian Cruise Line Holdings, Ocean Conservancy ile denizleri çöplerden korumak için ortaklık kurduğunu açıkladı.

OSLO - Dünya Okyanus Günü’nü kutlayan Norwegian Cruise Line Holdings, Ocean Conservancy ile denizleri çöplerden korumak için ortaklık kurduğunu açıkladı. Norveç’in, okyanus koruma alanına giren plastik atığı azaltacak çözümler için aktif olarak çalıştığı (Ocean Conservancy’s Trash Free Seas Alliance) Denizleri Çöplerden Koruma Birliği’ne katılacağını açıkladı.

norwegian-cruise-line-.jpgNorwegian Cruise Line Holdings Genel Müdürü Frank Del Rio, “İşletmemizin başarısı ve deniz turizminin devamını, okyanuslarımızın sağlığını korumak için Okyanus Koruma Birliği ile beraber, dünya okyanuslarını koruma taahhüdümüze bir adım atıyoruz. Denizleri Çöplerden Koruma Birliği İttifakı’na katılarak gemi endüstrisine liderlik etmekten ve Ocean Conservancy’nin su dünyaları, plajları ve okyanusları plastik atıklardan arınmış bir dünya vizyonunu desteklemekle heyecan duyuyoruz” dedi.

norwegian-cruise-line-.png2012 yılında kurulan Ocean Conservancy’s Trash Free Seas Alliance- Denizleri Çöplerden Koruma Birliği, denizleri endüstri çöplerinden korumak ve okyanus çöplerinin ölçülebilir şekilde azaltılmasına odaklanan akademi dünyasının liderlerini bir araya getirerek pragmatik, gerçek dünya işbirliğine yönelik bir forum oluşturdu.

norwegian-cruise-line--001.jpgOcean Conservancy’de icra kurulu başkanı Janis Searles Jones, “Hiçbir şey insanları suya harcanan zamandan daha fazla okyanusa bağlayamaz. Her yıl 2,5 milyondan fazla kişiye bu deneyimi sunan Norwegian Cruise Line Holdings ile okyanuslarımızın daha iyi yönetimini teşvik etmek için çok büyük bir fırsat olduğuna inanıyoruz” dedi.
Janis Searles Jones, okyanusları korumak için endüstri liderlerini bilrliğe katmakla hepimizin, okyanusa atılan plastiklerin engellemeye zorlayacağına inanıyor. Norveç’in liderliğine minnettarız ve okyanusa akan plastik miktarını azaltmak için onlarla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Bu haber toplam 3435 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.