• BIST 12270.18
  • Altın 6534.42
  • Dolar 49.074
  • Euro 55.2374
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 20 °C

Noel Baba ve Kar Kız kostümleriyle bedava uçtular 

Noel Baba ve Kar Kız kostümleriyle bedava uçtular 
Rus havayolu şirketi Pobeda, Noel Baba ve Kar Kız  giysisi ile "son dakikada" uçağa gelenlere bedava uçak bileti  verdi. 

İSTANBUL, Moskova-İstanbul seferlerine başlayan Rus havayolu şirketi Pobeda, Noel Baba ve Kar Kız  giysisi ile "son dakikada" uçağa gelenlere bedava uçak bileti  verdi. 
rus-havayolu-sirketi-pobeda,.jpgKampanyaya katılarak bedava bilet kazanmak isteyen yolcular check-in bankosuna Noel Baba ve Kar Kız kıyafetiyle gelmek ve uçakta boş koltuk  kalmasını beklemeliydi. Son dakikada gelen ve uçakta boş yer olmasıyla Noel Baba kıyafetli  Rus vatandaşı Ruslan Shrafullin ile Kar Kız kıyafetli Rus 2 kadın yolcu da hava yolu şirketinin şartlarını yerine getirdi ve İstanbul'dan Moskova'ya bedava uçtu. Ruslan Shrafullin pasaport ve güvenlik kontrolünden geçerken üstündeki kostümü de çıkarmayı ihmal etmedi. Nobel Baba ve Kar Kız kıyafetli yolcular,  Atatürk Havalimanı'nda ilginç görüntüler oluşturdu.  Ruslan Shrafullin uçağına giderken, İstanbul'dan mutlu ayrıldığını söyledi.

Bu haber toplam 2599 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.