• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Nirvana Lagoon bir yaşında

Nirvana Lagoon bir yaşında
Yeni yaşına “Merhaba” diyen Nirvana Lagoon Villas Suites &SPA’da davetliler Alman grup Milk&Sugar’ın sahne performansıyla unutulmaz anlar yaşadı.

ANTALYA- Çevreci otel özelliği ile dikkat çeken Nirvana LagoonVillasSuites& SPA, 1’inci yaş kutlamalarında unutulmaz dakikalara ev sahipliği yaptı. Yeni yaşına “Merhaba” diyen Nirvana LagoonVillasSuites&SPA’da davetliler Alman grup Milk&Sugar’ın sahne performansıyla unutulmaz anlar yaşadı.Birinci yaşını görkemli bir parti ile kutlayan Nirvana LagoonVillasSuites& SPA, 2 Mayıs 2015 Cumartesi gecesi davetlileri ilk olarak Nirvana orkestrasının muhteşem performansı eşliğinde şık bir kokteylde ağırladı. Yediden yetmişe herkesin ilgi odağı olan otelin yönetimi geceye özel dizayn edilen sahneden misafirlerini selamladı. Otelin birbirinden lezzetli ve özel sunumuyla devam eden gecede Alman grup Milk&Sugar’ın sahne performansı ile konuklar doyasıya eğlendi. Sıra dışı kıyafetler ile sergilenen sahne şovları ise nefes kesti.

nirvana-lagoon1a.jpg

nirvana-lagoon3.jpg

Gecede konuklar ile birebir ilgilenen Nirvana LagoonVillasSuites& SPA Genel Müdürü Ali Balaban, otelin 1’nci kuruluş yıldönümünde bir arada olmalarından dolayı otel misafirlerine, davetlilere ve iş ortaklarına teşekkür etti, “Antalya’ya farklı bir bakış açısı getiren otelimiz ile ilgili hedeflerimiz büyük. Yönetim olarak uyguladığımız farklı proje, hizmet ve kalite standartları ile otelimizi her geçen gün bir üst seviyeye daha taşımanın gururunu yaşıyoruz. Bunun yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile topluma ve çevreye fayda sağlayacak projeler de geliştiriyoruz. Yaklaşık 750 kişi ile konuklarımıza hizmet verdiğimiz Nirvana LagoonVillasSuites&SPA’da sürprizlere ve ilklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

nirvana-lagoon2-.jpg


nirvana-lagoon4.jpg

Kilit Şirketler Gurubu’nun Crystal Hotels işletmeciliğinde, üst segment misafirlere hizmet veren gözde turizm yatırımı Nirvana LagoonVillasSuites& SPA, hizmet vermeye başladığı günden bu yana çevreci, lüks ve her şey dahil sistemi ile zirvedeki yerini koruyor. Birinci yılını efsane bir parti ile kutlayan otel, Maldiv tarzı ahşaptan oluşan 115 villası, 1 adet Villa Nirvana, 6 adet Royaldublex, 2 adet Grand De Luxe, 6 adet De LuxeBeach Font ve 75 adet Bungalov’dan oluşan 15 farklı oda tipi ile muhteşem bir doğa içerisinde 152 bin metrekarelik alanda misafirlerini ağırlıyor.

nirvana-lagoon5.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.