• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Nicole Kidman Etihad'in yüzü

Nicole Kidman Etihad'in yüzü
Lüks ve zerafetİ hedefleyen Etihad Havayolları’nın başlattığı “Küresel Mega Lüks ” kampanyasında Avustralyalı yıldız Nicole Kidman Etihad yeni yüz oldu.

ABU DABİ- Lüks ve zerafetİ hedefleyen Etihad Havayolları’nın başlattığı “Küresel Mega Lüks ” kampanyasında Avustralyalı yıldız Nicole Kidman Etihad yeni yüz oldu. Havayolu ile yüksekte lüks ve farklı uçuş Nicole Kidman gibi olacak şeklinde tanıtımlara başlandı.

etihad-nicole-kidman1.jpg

Etihad Airways 'yeni amiral gemisi Airbus A380 yanı sıra Abu Dabi görülecek yerleri sunarken, yakında açılacak Louvre Abu Dabi için Nicole Kidman ile özel çekimler yaptı.

nicole-kidman-etihad2.jpg

Etihad Airways Başkanı Ticari Müdürü Peter Baumgartner kampanya hakkında şunları söyledi:
“Etihad Airways sürekli kendilerini tercih eden misafirleri için dünyanın lüks sınırlarını zorluyor. Kitabı yeniden yazdık. Yenilik, tasarım farklılığı ve misafirperverliği öncelikli olarak yeniden düşünüyoruz. Yeni kampanya yazılı, TV ve diital kanallarda yayınlanıyor.
Nicole Kidman, küresel saygın sanatçı olarak, bizim hikayemiz için mükemmel ses ve yüz oldu. Dünyadaki gelişmemizi zeka , özgünlük, zerafet ile somutlaştırıyor ve Etihat markasının temelllerini güçlendiriyor.”

FİLMİ İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN

http://www.news.com.au/video/id-1yYXl5czrQ2a85hAlO5LwhTUdR_WqeYE/Nicole-Kidman-stars-in-Etihad-commercial

Reklam filminin açılış sahnesinde Nicole Kidman, uçağın özel rezidans kabinindeki kütüphaneden bir roman alıyor. Rahat koltuklarda romanın sayfalarını çeviriyor. Havayolu ve uçuş tutkunları için kabindeki rahatlığı sergiliyor.
Beyaz eldivenli servis elemanları çevresinde pervane olup hizmet ediyorlar. Üç kişilik yaşam alanı olan çift kişilik bir yatak odası bulunan kabinde Etihad’ın rezidansının olağanüstü görünümü sergileniyor. Nicole Kidman rahatlık içinde dansediyor, kendini bambaşka dünyalarda hissediyor.
Film müziği ise Sydney’de Ramesh Sathiah tarafından özel olarak bestelendi. Konsept M & C Saatchi Avustralya tarafından oluşturuldu.

nicole-kidman-etihad11-.jpg

Müzik Sidney Senfoni Orkestrası, Avustralya Oda Orkestrası ve Avustralya Opera Orkestrası’nın seçkin müzisyenlerinden oluşan orchestra tarafından çalındı.
Orta Doğu merkezli Etihad Airways, 2014 yılında 14,8 milyon yolcu taşıdı. Halen
111 Airbus ve Boeing uçakları ve siparişi beklenenlerle birlikte 200'den fazla uçaklık filoya sahip bulunuyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.