• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Tui Marine ile OrTravel işbirliği

Tui Marine ile OrTravel işbirliği
Dünya devi Tui Marine ve OrTravel, 51. Paris Nautic Boat Show’ da Türkiye’de işbirliği için anlaşma imzaladı.

PARIS- Dünya devi Tui Marine ve OrTravel, 51. Paris Nautic Boat Show’ da Türkiye’de işbirliği için anlaşma imzaladı. Böylece Oruçoğlu Turizm Grubu bünyesinde bulunan OrTravel, 20 farklı markası, 70 merkezi, 2500 yat seçeneği ile dünyanın en büyük yat kiralama firması olarak faaliyet gösteren Tui Marine’in imkânları ile konuklarına geniş bir yelpazede hizmet verecek.

yunus-gurkan-ortravel-11.jpg

yunus-gurkan-ortravel-14.jpg

Turizm sektöründe 20 yıllık tecrübe sahibi Oruçoğlu Turizm Grubu bünyesinde; 2010 yılının Ocak ayı itibariyle misafirlerinin tüm seyahat ihtiyaçlarını karşılamaya başlayan OrTravel, yeni partnerlik anlaşmaları ile hizmet kalitesini artırarak çeşitlendirmeye ve hızla büyümeye devam ediyor.

yunus-gurkan-ortravel-2.jpg
Ortravel Müdürü Haluk Çalış ve Line Luguenot (Diector Of Distrubution Le Boat  France) 

yunus-gurkan-ortravel-4.jpg

yunus-gurkan-ortravel-7.jpg
Levent Oruç,  Tui Marine Ceo’su Jonathan Grisdalei , Yunus Gürkan, Tui Marine  Coo’u  Cheryl Powel ve  Peter Cochran 

İKİ KURULUŞTAN ÜST DÜZEYDE KATILIM

Yat Dünyası’ nın lider kuruluşlarından Tui Travel Plc’ ye ait Tui Marİne ile gerçekleştirilen ve 02-04 Aralık 2012 tarihleri arasında; Tui Marine Yönetiminden Ceo Jonathan Grisdale, Coo Cherly Powell, Fransa & Avrupa Pazarlama & Satış Müdürü Emmanuel Allot, Le Boat Sunsail Moorings Yeni İş Geliştirme Avrupa Yöneticisi Friederike Haufmann ve Le Boat Fransa Dağıtım Yöneticisi Line Luguenot ile; Oruçoğlu Turizm Grubu' ndan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Oruç, Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Yunus Gürkan ve Ortravel Acenta Müdürü Haluk Çalış’ ın katıldığı ve 51. Paris Nautic Boat Show’ da resmiyete dökülen partnerlik anlaşması çerçevesinde OrTravel, misafirlerinin yurtdışında herhangi bir noktada beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun destinasyonların planlanması ve gerçekleştirilmesi için hazırlanıyor.

yunus-gurkan-ortravel-3.jpg
Yunus Gürkan  ve Cheryl Powel (Tui  Marine Chief Operating Officer)  

yunus-gurkan-ortravel-9.jpg
Yunus Gurkan ve Emannuel  Allot 

YUNUS GÜRKAN’IN 8 AYLIK ÇALIŞMASI

Daha önce İngiliz Tur Operatörü First Choice’un Türkiye Danışmanlığını yürüten Yunus Gürkan, Sunsail ve Tui Plc üst yönetimi ile devam ettirdiği başarılı ilişkileri sayesinde 8 ay süren ciddi ve yoğun uğraşlar neticesinde; Sunsail, Moorings ve Le Boat ile imzalanan bu kontratların Türk Turizminin çeşitlendirilmesi konusunda ciddi bir kılavuz olacağını ve etrafının denizlerle çevrili Türkiye de yeni trendlerin oluşmasına katkı sağlayacağını belirtti.
yunus-gurkan-ortravel-10.jpg
Oruçoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Levent Oruc ve Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı  Yunus Gürkan

yunus-gurkan-ortravel-5.jpg
Haluk Çaliş ve Levent Oruç

LEVENT ORUÇ: DENİZCİLİKTE GÜÇLENECEĞİZ

İmza törenine özel davetli olarak katılan ve tören sırasında memnuniyetini belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Oruç ise Türkiye’ nin denizcilikteki potansiyelinin farklı ürünlerle her geçen gün artığını OrTravel’ ın ulaştığı bu seviyenin, birçok alanda öncülük yapmakta olan Oruçoğlu Grubu’ nun ve Türk turizminin iftihar edeceği, yepyeni bir atılım olarak nitelendirdi.

yunus-gurkan-ortravel-6.jpg

ORTRAVEL, TUI MARİNE İLE GÜÇLENDİ

Günümüzde giderek artan yeni destinasyon ve yeni turizm ürünleri talebi doğrultusunda, Türkiye turizm sektörünün ürün çeşitliliğine önem verdiğini ve özellikle yat turizmi sektöründeki hareketliliği OrTravel’ ın doğru zamanda ve doğru partner ile yakaladığını belirten OrTravel Acenta Müdürü Haluk Çalış ‘20 farklı markası, 70 merkezi, 2500 yat seçeneği ile dünya’ nın en büyük yat kiralama firması olarak faaliyet gösteren Tui Marine ile birlikte misafirlerimize geniş bir yelpazede Dünya standartlarında hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Misafirlerimiz artık TUI’ nin dünya devi markaları Sunsail, Moorings ve Le Boat ile; dünyanın bir ucundan diğer bir ucuna seyahat etme imkanının OrTravel farkı ile ayrıcalığını yaşayabilecekler” dedi.

yunus-gurkan-ortravel-8.jpg
Levent Oruç ve Yunus Gürkan, Sunsail teknelerinin üreticisi  Jeanneau  standında

ORTRAVEL’İN FAALİYETLERİ

Türkiye’ de güçlü referanslarına güvenerek kongre, seminer, toplantı ve eğitim organizasyonlarından tüm Dünyada ve Türkiye’ deki otel rezervasyonlarına, uçak bileti ve vize işlemlerinden incoming organizasyonlara kadar hizmet verdiklerini belirten Çalış; partner acenteleri ile artık charter yat kiralama, gemi turları, transfer hizmetleri, yurt içi ve yurt dışı turların düzenlenmesi gibi bir çok organizasyonla hizmet vermeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.

yunus-gurkan-ortravel-12.jpg

yunus-gurkan-ortravel-13.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.