• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Stephano, Byootell'i gezdi

Stephano, Byootell'i gezdi
Amerikan Medikal Turizm Derneği Uluslararası Organizasyonlar Sorumlusu Renee-Marie Stephano Byotell'i gezerek sağlık hizmeti bilgisi aldı.
ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Amerikan Medikal Turizm Derneği Uluslararası Organizasyonlar Sorumlusu ve Derneği Genel Konseyi ile yayını Medikal Turizm Dergisi Yönetmeni Renee-Marie Stephano, Hello Turizm"in konuğu olarak İstanbul'daki sağlık kuruluşlarını gezdi.
İstanbul"da içinde ameliyat ve dişçi muayenehanesine kadar her türlü sağlık hizmeti ile spa'nın bulunduğu Kozyatağı Byotell"in Byomed Sağlık Merkezi'ni de gezen Renee-Marie Stephano “İstanbul beni şaşırttı” dedi.
Konuk Amerikalı daha sonra bölgede bulunan 7 Tepe Hastanesi ve diğer sağlık kuruluşlarını inceledi.



BYOTELL KONUK AMERİKALIYI ŞAŞIRTTI
Byotell Genel Müdürü Ahmet Seymen konuklara otelin altında bulunan sağlık ve spa merkezini gezdirerek önümüzdeki günlerde başlanacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Amerikan Medikal Turizm Derneği temsilcisi Renee-Marie Stephano, ise dünyanın bir çok ülekisindeki sağlık ve spa yatırımlarını inceleyerek Amerika ile o ülkeler arasında işbirliği arayışı içinde olduklarını belirtti.



STEPHANO, HELLO TURİZMLE ORTAK HAREKET EDİYORUZ

Hello Turizm Genel Müdürü ve Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak'ın Türkiye'de kendilerini temsil ettiğini ve birlikte nisan ayında Amerika'daki sağlık fuarında birlikte yer alacaklarını söyledi.
Emin Çakmak ise Amerika'nın sağlık turizminde önemli bir pazar olduğunu belirterek “Amerikalı hasta tedavi için Hindistan'a giderken neden Türkiye'ye gelmesin. İyi bir tanıtımla bunu başarabiliriz. Bu nedenle Renee-Marie Stephano'yu ülkemizde ağırlıyoruz” dedi.



7 GÜNDE 7 ÜLKEDE TURİZM TANITIMI
Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak, önümüzdeki aylarda 7 günde 7 ülkede turizm tanıtımı çalışması için Körfez ülkelerine gideceklerini blirterek. "Bizimle birlikte hareket ederek bu aktiviteye katılanlar 7 gün içinde bu pazardaki en üst düzey turizmcilerle birlikte olma şansı bulacaklar” dedi.


Byomed 'de ameliyathane


Spor salonu


Dişçi muayenehanesi


Bekleme salonu


İstirahat salonu


Byotell'in salonları medikal toplantılarının tercihi oluyor
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.