• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Müzeyyen Pamir’e temizlik ödülü

Müzeyyen Pamir’e temizlik ödülü
Eczacıbaşı'ndan Müzeyyen Pamir; Geleneksel İkinci Cleaner Magazine ödül töreninde “Endüstriyel Temizlik Sektöründe Yılın Kadını” seçildi.

İSTANBUL- Ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel bünyesinde yer alan EP Akademi Danışmanı Müzeyyen Pamir; Mis Group ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Geleneksel İkinci Cleaner Magazine ödül töreninde “Endüstriyel Temizlik Sektöründe Yılın Kadını” seçildi.
Eczacıbaşı Profesyonel, ev dışı tüketim sektörüne sunduğu yenilikçi ürünlerin yanı sıra EP Akademi ile de hijyen alanında sektör profesyonellerine eğitim, denetim ve danışmanlık hizmetleri sunuyor.
EP Akademi Danışmanı Müzeyyen Pamir, Cleaner Magazine dergisinin düzenlediği ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ödül töreninde hijyen alanında sektöre sunduğu katkılardan dolayı “Endüstriyel Temizlik Sektöründe Yılın Kadını” ödülüne layık görüldü. Pamir, ödül töreninde yaptığı konuşmada; endüstriyel temizlik sektöründe yarım asrı geride bıraktığını ve sektöre sunacağı katkıların hala bitmediğinin altını çizerek hijyen alanında bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam edeceğini belirtti.
EP Akademi Danışmanı Müzeyyen Pamir, sektörde geçirdiği uzun yıllara dayalı tecrübelerini son olarak Maratem hijyen kitapları serisinde topladı. Pamir’in “Profesyonel Çamaşırhaneler için Tekstil Hijyeninde Temel Bilgiler” ve “Profesyonel Mutfaklarda Temizlik ve Hijyen Hakkında Temel Bilgiler” adlı iki hijyen kitabı bulunuyor.

ECZACıBAŞı PROFESYONEL HAKKıNDA
Eczacıbaşı Profesyonel, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu şirketlerinden biri olarak ‘Ev Dışı Tüketim’ sektöründe faaliyet gösteriyor. Profesyonel temizlik, hijyen, gıda ürünleri ve hizmetlerini, komple çözümler sunarak, işletmelerle buluşturan Eczacıbaşı Profesyonel, A'dan Z'ye yüksek kalite ve hizmet standartları ile 10.000'den fazla işletmeye profesyonel çözümler sunuyor.
Türkiye’de EDT sektörünün önde gelen üretici ve tedarikçileri arasında yer alan Eczacıbaşı Profesyonel, geniş ürün yelpazesiyle turizm, yiyecek-içecek, AVM, eğitim ve sağlık sektörlerine hizmet veriyor. 3 ana grupta 600’ün üzerinde ürün çeşidi ile profesyonel işletmelere hizmet sunan Eczacıbaşı Profesyonel, “Temizlik Kağıdı Ürünleri”, “Temizlik ve Hijyen Ürünleri” ve “Gıda Ürünleri” kategorilerinde işletmelere ürün tedarik ediyor.
Eczacıbaşı Profesyonel’in temizlik kağıdı markaları arasında; Selpak Professional ve Marathon; Temizlik ve Hijyen markaları arasında Maratem, Tana Professional ve Dispo yer alıyor. Gıda markaları arasında ise Oralet, Oralet Çay, Splenda, Cezbeli Kahve, Nektar Natura ve Unifood markaları bulunuyor. Eczacıbaşı Profesyonel ürün portföyünün yanı sıra, Eczacıbaşı Profesyonel Akademi (EP Akademi) ile işletmelere eğitim, denetim ve danışmanlık hizmetleri sunuyor. EP Akademi, müşterilerin karşılaştığı sorunları etkin, hızlı ve doğru bir şekilde çözmelerine yardımcı oluyor ve yüksek standartta temizlik ve hijyen seviyesinin sağlanması için yönlendiriyor.


 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.