• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 21 °C

“Mutfağa Dönüş”te HoReCa’nın Yeni Normali E-Zirve’de

“Mutfağa Dönüş”te HoReCa’nın Yeni Normali E-Zirve’de
Metro Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Boris Minialai “Mutfağa Dönüş”te HoReCa’nın Yeni Normal Metro Türkiye tarafından düzenlenen E-Zirve’de Masaya Yatırılacak!" dedi.

İSTANBUL- Metro Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Boris Minialai “Mutfağa Dönüş”te HoReCa’nın Yeni Normal Metro Türkiye tarafından düzenlenen E-Zirve’de Masaya Yatırılacak!" dedi. 

Boris Minialai şu açıklamayı yaptı:
"Pandemi dönemi sonrasında Mutfağa Dönüş süreciyle birlikte yeni normale adapte olmaya çalışan HoReCa sektörünün, geleceğini şekilllendirme yolunda ihtiyaç duyduğu yol haritasına sektörün farklı oyuncularıyla birlikte destek olacağımıza yürekten inanıyoruz.

metro-turkiye-.jpg30 yıldır HoReCa’nın 1 numaralı iş ortağı olma vizyonuyla hareket ediyor ve sektörün yeniden tanımlandığı bu dönemde, işletmelere bir yol haritası sunmak için Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliği, TÜROB ve TURYİD’in katkılarıyla “Mutfağa Dönüşte HoreCanın Yeni Normali” adlı bir e-zirve düzenliyoruz.

Dört farklı panelden oluşacak zirve kapsamında; pandemiyle değişen tüketici trendleri, gelecek döneme dair öngörüler, HoReCa’nın yeni normali, yeni iş modelleri ve işletmelerin sürdürülebilir bir sistem yaratması için çizilmesi gereken yol haritası konuşulacak.

Ayrıca, dijitalleşme ve menü optimizasyonu gibi yeni dönemde önemi artan çözümler, şeflerin yeni döneme adaptasyonu ve gelecek sürece ilişkin tavsiyeler, yeni normalde mutfak yönetimi ve servislerdeki değişim, sorumlu kaynak kullanımı ve gıda atığı gibi birçok önemli konu masaya yatırılacak.

Metro Türkiye CEO’su Boris Minialia, Metro İtalya CEO’su Tanya Kopps, Lozan Otelcilik Okulu Girişimcilik ve İnovasyon Departmanı Kıdemli Eğitmeni Ian Millar, TURYİD Başkanı Kaya Demirer, Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır’ın yanı sıra birçok farklı kurumdan fikir önderi ve Şef’in katılacağı ve sektörün bugününe ve yarın ilişkin değerlendirmelerini paylaşacağı online zirvede buluşuyoruz."

metro-turkiye--001.jpg

Bu haber toplam 4532 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.