• BIST 9679.8
  • Altın 2487.427
  • Dolar 32.4232
  • Euro 34.4091
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • Antalya 15 °C

Murat Yumak, yeni projeler için görevinden ayrıldı

Murat Yumak, yeni projeler için görevinden ayrıldı
Murat Yumak’ın ayrılmasıyla, İstanbul turizmi değerli bir müdürü kaybederken, gerçekleştireceği yeni projelerle Türk turizmine yeni değerler kazandıracağı belirtildi.

İSTANBUL- Türk turizminin tarihi ve yıldız otellerinden Hotel Suadiye’nin 15 yıllık başarılı genel müdürü Murat Yumak, yeni ufuklara doğru yolculuk için görevinden ayrıldı. Görev aldığı süre içinde birçok başarılara imza atan Murat Yumak’ın ayrılmasıyla, İstanbul turizmi değerli bir müdürü kaybederken, gerçekleştireceği yeni projelerle Türk turizmine yeni değerler kazandıracağı belirtildi. 

murat-yumak,.jpg

BİRİKİMLERİMİ GENİŞ ALANDA DEĞERLENDİRECEĞİM

Murat Yumak, aileden turizmci olarak verdiği hizmetleri uluslararası alana taşımak için yeniliklerin peşinde olduğunu belirterek “Türkiye’nin otel yöneticileri dünyaya ‘Türk tipi’ otel yöneticiliğini öğrettiler. Bu çalışmada hepimizin olduğu kadar benimde payım olduğunu düşünüyorum ve otel yönetimindeki birikimlerimizi daha geniş alanda tanıtırken, Türk turizminin tanıtımına katkımız olacağını düşünüyorum” dedi.

HOTEL SUADİYE, AYRILSAK TA BENİM İÇİN DEĞERLİDİR
Murat Yumak, 15 yıl çalıştığı İstanbul’un tarihi Suadiye Oteli’nden ayrılışını duyururken “‘Hotel Suadiye’ Türk turizminin olduğu kadar benim içinde çok değerli bir ‘yuva’dır. Hotel Suadiye’nin Türk turizminin yıldızı olarak yaşaması ve gelişmesi için ayrılsak ta beraberliğimiz sürecektir. Ben her zaman kendimi Hotel Suadiye ailesinin bir ferdi olarak görüyorum” diyerek şu açıklamayı yaptı.

MURAT YUMAK’IN AÇIKLAMASI

Değerli dostlarım
Meslek yaşantımın çok büyük bir dönemini geçirdiğim, ‘beni ben yapan’ ve bir çok kazanımımı borçlu olduğum Hotel Suadiye ailesine,
Bu uzun yolculukta beni ve ekibimi her zaman destekleyen,
Başta Erkan Sadıkoğlu olmak üzere Sadıkoğlu Ailesi’ne,
Benimle birlikte yaklaşık 15 yıldır çalıştığım arkadaşlarıma,
Ve bu uzun yolda yanımda olan Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırımlar ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kontrolörler Kurulu’na,
Ayrıca, değerli camianın takdirleriyle görev aldığım turizmin çok değerli sivil toplum kuruluşları, Türkiye Otelciler Birliği-TÜROB, Turizm Otel Yöneticileri Derneği-TÜROYD, turizmin profesyonellerini bir çatı altında toplayan uluslararası kuruluş SKAL bünyesinde birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma ve sektörün diğer paydaşlarına sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunarım.

Bu haber toplam 5059 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.