• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Muhteşem İstanbul'u keşfedin!

Muhteşem İstanbul'u keşfedin!
İstanbul'un eşsiz güzelliklerini Galata Kuledibi'nde bir levanten evin günümüz modern anlayışı ile bütünleşmesiyle oluşturulan Konak Kafe'de keşfedin

İSTANBUL- İstanbul'un eşsiz güzelliklerini Galata Kuledibi'nde eski bir levanten evin günümüz modern anlayışı ile bütünleşmesiyle oluşturulan Konak Kafe'de keşfedin. Yıllarca Nişantaşı'nda mküştrilerine kaliteli hizmet verenKonak pastanesi, aynı damak tadını Galata'ya taşıdı. Galata Konak Kafe'nin muşteşem manzaralı mekanı ile müşterilerine İstanbul'un tüm güzellikleri yanında mutfağınının tüm lezzetini sunuyor.




1975 yılında Nişantaşı' nda Erol Aki tarafından hizmete açılan Konak Pastanesi Türk ve Dünya mutfağı tatlılarının farklı lezzetlerinin sunulduğu menüsü ile Nişantaşı' n da vazgeçilmez işletmelerden birisi olmuştur. Bu vazgeçilmezliğin vasiyeti olarak Kuledibinde, Galata Kulesine çok yakın  muhteşem manzaraya sahip bir yer açılmıştır. Mekanın tadilatını ve tasarımlarını Erol Aki' nın çocuklarının devralması üzerine yine eskiyi koruyacak şekilde ve otantik bir mekan haline getirilen ve Galata Konak Kafe olarak adını alan bu mekan 1 yılı aşkın süredir siz istanbul halkına ve yurt içinden ve de yurt dışından gelen misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duymaktadır.

 



Galata Konak Kafe' de İstanbul' u İstanbul yapan gün batımlarını ve muhteşem manzarasını ve de tarih kokan o tepelerini  lezzetli yemekler ve tatlılar eşliğinde, dostlarınızla sohbet ederken veya kahvenizi yudumlarken izleyebilirsiniz. Boğaz köprüsünden haliçe uzanan manzarasıyla adeta göz ziyafeti yaşatan mekanın atmosferi anlatılmaz yaşanır!

 

Galata Konak Kafe 70 kişilik kapalı, 100 kişilik açık alan  kapasitesi ile özel günlerinizde, kutlamalarınızda, kurumsal davetlerinizde talebinizi karşılamaya, sizi eşsiz tarih kokan deniz manzarası ve kaliteli hizmet anlayışı ile ağırlamaya hazırdır. Şehrin merkezinde gizli kalmış, sessiz, sakin ve huzur dolu mekanımızı keşfetmenin mutluluğunu doyasıya yaşamasını diliyoruz.

 



Açık büfe kahvaltısı ile Pazar kahvaltılarının da adresi oldu.

Galata Konak Cafe' de Pazar gününe özel 60 çeşite yakın birbirinden farklı ürünüyle açık büfe kahvaltıda misafirlerine doyumsuz lezzetleri bir arada sunuyor. Taze sıkılmış meyve sularının menüye dahil olduğunu gören misafirler oldukça hoşnut oluyorlar.

 

Muhteşem manzara için bizi keşfedin!

Galata Konak Kafe

 

info@galatakonakcafe.com

www.galatakonakcafe.com









Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.