• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

MSC’nin MSC Orchestra’sı 2022’de Türkiye’ye geliyor

MSC’nin MSC Orchestra’sı 2022’de Türkiye’ye geliyor
MSC Orchestra , Cenova'dan Yunanistan ve Türkiye'ye 11 gecelik yeni bir güzergah sunuyor ve limanda uzun süreli kalışla İstanbul'a dönüyor.

CENOVA / MIAMI / FLORIDA - MSC Cruises 19 gemisi için 2022 Yaz Programını açıkladı. MSC Cruises, Karayipler, Akdeniz ve Kuzey Avrupa'daki 2022 yaz seyir programının ayrıntılarını açıkladı. Nisan'dan Kasım 2022'ye kadar 19 gemi, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli güzergahlar sunacak.
Akdeniz'de özenle seçilmiş uzun yolculuklar ise 2021 sonbaharında Cenova'dan satışa sunulacak. MSC Orchestra , Cenova'dan Yunanistan ve Türkiye'ye 11 gecelik yeni bir güzergah sunuyor ve limanda uzun süreli kalışla İstanbul'a dönüyor.

msc-seashore-002.jpgMSC Seashore

KARAYİPLER
Miami ve Port Canaveral'dan yola çıkan iki gemi sezonu güneşli Karayipler çevresinde sefer yaparak MSC'nin özel Bahama adası Ocean Cay MSC Marine Reserve de dahil olmak üzere çeşitli limanlara uğrayacak.

Hattın amiral gemisi MSC Seashore, Miami'ye yerleşecek ve Ocean Cay'de yapılan aramalar dahil olmak üzere alternatif doğu ve batı Karayip yolculukları sunacak.

MSC Divina , üç ve dört gecelik yolculuklarla Ocean Cay ve Nassau'ya ve yedi gecelik yolculuklarla Ocean Cay ve Meksika'ya sefere çıkarak Port Canaveral'da ana liman olacak. Divina ayrıca sezonun başında Miami'den çıktığı sefer çıkacak Pve ort Canaveral'da sona ermeden önce Jamaika, Aruba, Kolombiya, Panama, Kosta Rika, Honduras ve Ocean Cay'i ziyaret ederek 12 gecelik seyir sunacak.


msc-meraviglia.jpgMSC Meraviglia

BATı AKDENIZ

MSC Seaside , cumartesi günleri Cenova'dan Roma, Palermo, Cagliari, Palma de Mallorca, Valencia ve Marsilya'ya sefer sunacak. MSC Splendida ayrıca Cumartesi günleri Marsilya, Barselona, ​​İbiza, Napoli ve Livorno'da arayarak Cenova'dan ayrılacak.

MSC Seaview , her Pazar Cenova'dan ayrılacak ve Napoli, Messina, Valletta, Barselona ve Marsilya'ya oldukça popüler bir güzergah sunacak. MSC Fantasia ayrıca Pazar günleri Cenova'dan Marsilya, Barselona, ​​La Goulette, Palermo ve Roma'ya yolculuklar sunacak.

MSC Meraviglia , Cumartesi günleri Barselona'dan ayrılacak ve Cannes, Cenova, La Spezia, Roma ve Palma de Mallorca'ya bir güzergah sunacak.

msc-musica,-.jpgMSC Musica, Dubrovnik Hırvatistan

DOĞU AKDENIZ

MSC Musica cumartesi günleri Venedik'ten Bari, Santorini, Hanya, Korfu ve Dubrovnik'e doğru sefere çıkacak. MSC Armonia Pazar günleri Venedik'ten Brindisi, Mikonos, Pire, Korfu ve Kotor'a sefer yapacak. MSC Lirica , Venedik'ten Split, Santorini, Mikonos, Dubrovnik ve Ancona'ya seferlerle ayrılacak.

MSC Sinfonia Cumartesi günleri Venedik'ten Kotor, Mikonos, Santorini ve Bari'yi arayarak hareket edecek. MSC Opera , Cumartesi günleri Bari, Korfu, Kotor, Dubrovnik ve Split'e yelken açarak Trieste'ye ev sahipliği yapacak.

Rezervasyon halen açık bulunuyor. MSC Musica, Lirica, ve Sinfonia, MSC Armonia ve Opera için seferlere yakında rezervasyon açılacaktır.


msc-poesia-.jpgMSC Poesia

KUZEY AVRUPA
MSC Grandiosa , ilk sezonunu Kuzey Avrupa'da geçirecek ve her hafta Cumartesi günleri Kiel'den ve Pazar günleri Kopenhag'dan iki alternatif güzergah (Baltık başkentlerine yedi gece ve fiyortlara yedi gece yolculuk) sunacak. MSC Preziosa , Pazar günleri Kiel'den Baltık başkentlerine veya fiyortlara kadar iki alternatif güzergah da sunacak.

MSC Poesia , Warnemuende'de Baltık başkentlerini, fiyortları ve Grönland'ı ziyaret eden yedi ila 21 gecelik yolculuklar sunacak. MSC Orchestra , Hamburg'dan İzlanda, İrlanda, North Cape ve Spitzbergen'e 10 ila 14 gece arasında karma yolculuklar sunacak.

MSC Magnifica , Southampton merkezli olacak ve Baltık başkentleri, fiyortlar, Akdeniz ve Kanarya Adaları gibi çeşitli noktalara iki ila 14 gecelik yolculuklar sunacak. Bu yolculuklar yakında rezerve edilebilecek.

msc-splendida.jpgMSC Splendida

SONBAHAR 2022'DE UZUN YOLCULUKLAR

Akdeniz'de özenle seçilmiş uzun yolculuklar 2022 sonbaharında Cenova'dan satışa sunulacak. Önümüzdeki aylarda rezervasyon için hazır olacaklar.

MSC Splendida , Akdeniz'den Atlantik Okyanusu'na - Cenova, Malaga, Kazablanka, Lizbon, Barselona ve Marsilya - dokuz gece sürecek. MSC Poesia , Cenova'dan Kanarya Adaları, Madeira ve Kazablanka'ya 11 gece konaklama imkanı sunmaktadır.

msc-orchestra-.jpg

MSC Orchestra , Cenova'dan Yunanistan ve Türkiye'ye 11 gecelik yeni bir güzergah sunuyor ve limanda uzun süreli kalışla İstanbul'a dönüyor.

MSC Lirica , Cenova'dan Roma, Limasol'u Hayfa'da bir gecelik konaklama ile arayarak 11 gecelik dört sefer sunacak ve Kutsal Topraklar'ı ziyaret etmek için iki gün izin verecek: Beytüllahim, Nasıra ve Kudüs, yolda Girit ve Olympia'yı çağırıyor.

msc-cruises-017.jpgASYA

MSC Cruises, Asya'da ilk kez 2022 yazında iki gemiyi konuşlandıracak: MSC Virtuosa ve kardeş gemi MSC Bellissima. Bölgedeki ayrıntılı güzergahlar daha sonraki bir tarihte yayınlanacaktır.

Bu haftanın başlarında, MSC ayrıca Karayipler ve Bahamalar, Akdeniz, Orta Doğu, Güney Amerika ve Güney Afrika'daki seferlerle 2021-2022 kış programını yayınladı .

Bu haber toplam 2472 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.