• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 27 °C

MPI EMEC’te İstanbul'a tam not

MPI EMEC’te İstanbul'a tam not
MPI EMEC 2014 katılımcıları tarafından yanıtlanan ankette ortaya çıkan sonuç raporuna göre; İstanbul ve organizasyon katılımcılardan tam not aldı.

İSTANBUL- MPI- Meeting Professional International Avrupa Konferansı’nın İstanbul’da düzenlenen konferansının katılımcıları tarafından yanıtlanan anket neticesinde hazırlanan sonuç raporuna göre; İstanbul ve organizasyon katılımcılardan tam not aldı.

MPI TURKEY CLUB ve ICVB- İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Ticaret Odası, Türk Hava Yolları ve Haliç Kongre Merkezi’nin destekleri ile İstanbul’da gerçekleşen MPI EMEC Konferansı İstanbul’un uluslararası kongre ve toplantı sektörü planlayıcılarına takdimi açısından büyük önem taşıyordu.
Ankete katılanların % 77’si bundan sonraki toplantı ve etkinliklerini İstanbul’da gerçekleştirmeyi düşünebileceklerini ifade ederken % 88’i MPI EMEC 2014 Konferansı için İstanbul’un seçilmesinin çok doğru bir karar olduğunu dile getirdiler.
MPI International tarafından yapılan açıklamada; MPI EMEC 2014 Konferansı’nın organizasyonu için güçlü bir yerel komite ile çalışıldığını ve İstanbul’un cazibesi ile de konferansın son yıllarda en etkin katılıma ulaşan etkinlik olduğu vurgulandı. 300’e yakın Avrupalı sektör profesyonelinin katıldığı konferans son 5 yıldır en yüksek katılım ile gerçekleşen etkinlik oldu denildi. Katılımcıların % 100’ü “Bu konferansı başkalarına tavsiye ederiz” diye belirtti. MPI International, lokal ev sahibi komiteye ve özellikle de dönemin MPI Turkey Club Başkanı Handan Boyce ile MPI Turkey Club Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Balcı Fisunoğlu ve Gaye Aksen’e bizzat teşekkür ettiklerini raporda dile getirdi.
Türk Hava Yolları’nın desteği ile ilk kez EMEC öncesi Avrupalı şirket yöneticilerine yönelik düzenlenen tanıtma gezisi dolayısı ile de THY’na özellikle teşekkür vurgusunda bulunuldu.
MPI International tarafından yayınlanan raporda ayrıca sosyal etkinlik programlarına ev sahipliği yapan 1001 Direk Sarnıcı ve Hard Rock Cafe gibi mekanların katılımcılardan büyük beğeni aldığı belirtildi.
ICVB tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleri ile 1001 Direk Sarnıcı’nda gerçekleşen Açılış Gecesi de katılımcıların % 98’inden tam not aldı.

MPI INTERNATIONAL HAKKıNDA:
MPI- Meeting Professional International dünyanın en önemli kongre ve toplantı sektörü profesyonelleri çatı kuruluşu. 1972 yılında kurulan ve toplantı sektörü profesyonellerini üye olarak kabul eden MPI’ın tüm dünyada 23 bin üyesi ve 72 ülke bazında örgüt ve kulüp yapılanması var.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.