• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Mövenpick Resort Antalya Tekirova'da açılıyor

Mövenpick Resort Antalya Tekirova'da açılıyor
Accor ve Prince Group, Türkiye'nin ilk Mövenpick Resort projesini Antalya'ya getirmek için ortaklığını duyurdu

ANTALYA - Ortadoğu, Afrika ve Asya Pasifik'te 1.000'den fazla tesise sahip, dünya lideri otelcilik grubu Accor, Prince Group ortaklığıyla Mövenpick Resort Antalya Tekirova'yı imzalayarak Türkiye'deki varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Tesis, 2024 yılının 2. çeyreğinde açılacak ve Türkiye'deki ilk Mövenpick markalı Resort olacak ve ülke çapındaki mevcut Mövenpick Otelleri koleksiyonunu tamamlayacak.

Yeşil ve mavinin mükemmel uyumu

Kemer bölgesinin en seçkin sahil bölgelerinden Tekirova'da yer alan Mövenpick Resort Antalya Tekirova, toplam 120.000 metrekarelik alana yayılan beş yıldızlı bir vahadır. Doğrudan el değmemiş deniz kıyısında yer alan tesis, tesisin bir dizi katı çevre, güvenlik, eğitim ve erişilebilirlik kriterlerine uygunluğunu gösteren mavi bayrakla tanınmıştır.

383 odası bulunan Mövenpick Resort Antalya Tekirova, özel havuzlu aile odaları, aile süitleri ve villalar gibi farklı konaklama seçenekleriyle hizmet verecek. Zarif ve rafine bir zevkle titizlikle tasarlanan her mekan, misafirlere maksimum konforu sağlıyor. Antalya Havalimanı'na 70 kilometre uzaklıkta elverişli bir konuma sahip olan konuklar, bu dinlenme cennetine kolaylıkla erişebilirler.

movenpick-resort.jpgMövenpick'in yiyecek ve içecek konusundaki güçlü konumunu koruyarak tesis, örnek Türk mutfağıyla ünlü bir Osmanlı restoranından, günlük en taze yiyecekleri sunan bir deniz ürünleri restoranına kadar çeşitli gurme mutfak deneyimlerine ev sahipliği yapacak. Konuklar ayrıca yerel ve geleneksel lezzetlerin yanı sıra uluslararası tatlar da sunan Mövenpick'in ana restoranının cazibesinin keyfini çıkarabilirler. Tüm misafirlerin katılımına açık olan günlük "Çikolata Saati" nde tatlı isteğinizi karşılamak için Mövenpick'in özel dondurma ve çikolataları sunulmaktadır .

Rahatlama ve sağlıklı yaşam arayanlar için tesis, son teknoloji olanaklarla donatılmış 896 metrekarelik fitness ve spa tesisi sunmaktadır. Açık ve kapalı seçenekleriyle 5 havuz, çocuk havuzu, göl havuzu ve villalara özel tasarlanmış executive havuz bulunmaktadır. Otelin 700 metrelik plajında ​​tekne iskelesi, plaj voleybolu sahası ve su sporu olanakları bulunmaktadır.

Çocuklu aileler, Mövenpick'in özel çocuk kulübü "Little Birds Club" ile çocukların eğlenceli ve eğitici aktivitelerle dolu bir yolculuğa çıkabileceği canlı ve güvenli bir ortamda karşılanıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için "Aquapark" , çeşitli su kaydırakları ve interaktif özellikleriyle tesisin öne çıkan özelliğidir.

Dinlenme tesislerine ek olarak tesiste kurumsal etkinlikler ve özel kutlamalar için ideal olan üç toplantı odası bulunmaktadır. Mövenpick Resort Antalya Tekirova, birinci sınıf olanaklar ve nefes kesen doğal çevresi ile hem tatil hem de iş amaçlı seyahat edenlere unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

Bu haber toplam 2342 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.